Jums reikės:
1 stiklinės virtų Basmati ryžių
1 ¾ stiklinės kokosų pieno
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
2 šaukstų razinų
1 šaukšto kokoso drožlių
Žiubsnelio kardamono
Žiubsnelio maltų gvazdikėlių
1 šaukštelio cinamono
1 šaukštelio ekologiško medaus
Gaminimas:
5 minutes pakepkite kokoso drožles ant mažos ugnies. Kitoje keptuvėje sudėkite ryžius, kokosų pieną bei vanilės ekstraktą ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir įdėkite razinas, kepintas kokosų drožles, kardamoną, gvadzikėlius bei cinamoną. Dalinai uždenkite ir palikite pudingą virti dar 10 minučių. Patiekite kartu su medumi. Skanaus!
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Pasižymi natūraliu kokosų aromatu ir skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Tinka veganams. Be GMO. Puikiai tinka pakeisti kokosų gėrimui.
Saldžiai aitraus skonio prieskonis. Tinka naudoti paukštienos ir vaisių patiekalų ruošimui. Taip pat kepant bandeles ir pyragus.
Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite