Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiškos džiovintos Kalifornijos slyvos be kauliukų EKO PLANET, 800 g

19,49 € su PVM

Džiovintos slyvos yra populiarus ir patogus užkandis, taip pat dažnai naudojamos gaminant maistą ar kepant įvairius.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: EP-SLYV-800

Sertifikatai:

LT-EKO-001
Non EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-12-21

Apie prekę

Džiovintos slyvos - skanus, sveikas ir labai maistingas užkandis, turintis daug ląstelienos, bei praturtintos gausybe svarbių vitaminų, mineralų, bei antioksidantų. Kartu šios maistinės medžiagos sudaro gyvybiškai svarbių funkcijų tinklą, kuris leidžia palaikyti bendrą sveikatą, bei imuninę sistemą. Natūraliai saldžios, džiovintos slyvos neturi pridėtinio cukraus, tik natūraliai susidarantį, todėl tai greitas ir paprastas būdas numalšinti saldumynų poreikį. Šios slyvos taip pat turi daug skaidulų, o tai yra puikus daugelio maistinių medžiagų šaltinis, vertingai prisidedantis prie sveikos, subalansuotos mitybos. Ypatingai kai trūksta laiko puryčiams, džiovintos slyvos yra patogus ir sveikas pasirinkimas.

Džiovintos slyvos išlaiko daugybę šviežiuose slyvuose esančių maistinių medžiagų, tokių kaip geležis, vitaminas A, vitaminas C, vitaminas K, bei vitaminas B6 šaltinis. 

Ekologiški vaisiai auginami ir apdorojami naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad vaisiai būtų apsaugoti nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jie paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: 
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Džiovintas slyvas svarbu laikyti vėsioje, sausoje vietoje, kad jos nesugestų.

Gamintojas: UAB EKO PLANET, Lietuva
Kilmės šalis: Ne ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: Ekologiškos džiovintos slyvos. Be GMO ir Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). 

Supakuota aplinkoje, kurioje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir sezamo pėdsakų.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g 

Energinė vertė       1172 kJ/ 276 kcal
Riebalų 0.00 g 
Angliavandenių 66.00 g
          - iš jų cukrus        38.0 g
Baltymų 2.00 g 
Druskos 0.08 g

Naudojimas

Džiovintos slyvos yra skanus ir maistingas užkandis, kurį taip pat galima naudoti įvairiuose kulinariniuose gaminiuose. Štai keli įprasti džiovintų abrikosų naudojimo būdai:

Užkandžiai: mėgaukitės džiovintomis slyvomis kaip atskiru užkandžiu. Jos yra natūraliai saldžios ir kupinos skaidulų, vitaminų ir mineralų.

Kepimas: Džiovintas slyvas supjaustykite mažesniais gabalėliais ir pridėkite prie mėgstamų kepinių, pvz., sausainių, bandelių, pyragų ar duonos. Jos jūsų kepiniams suteiks saldaus skonio.

Maisto gaminimas: Džiovintos slyvos gali būti naudojamos tiek pikantiškiems, tiek saldiems patiekalams gaminti. Jos puikiai tinka troškiniuose ir kituose mėsos patiekaluose, pridedant subtilaus saldumo bei subalansuotą skonį.

Salotos: Džiovintas slyvas supjaustykite mažesniais gabalėliais ir įdėkite į mėgstamas salotas. Jos gali suteikti malonią kramtomąją tekstūrą ir saldumą, papildydami bendrą salotų skonį.

Čatniai ir kompotai: Džiovintas slyvas troškinkite su trupučiu vandens, cukraus ir prieskonių, kad gautumėte skanų čatnį arba kompotą, kurį galima naudoti kaip mėsos užpilą arba patiekti su sūriais.

Įdaras: pjaustytas džiovintas slyvas naudokite paukštienos, žvėrienos ar vegetariškų patiekalų įdarui. Jie suteikia puikų saldų ir aštrų kontrastą pikantiškiems skoniams.

Receptuose naudojant džiovintas slyvas svarbu atsižvelgti į jų natūralų saldumą, todėl galbūt norėsite atitinkamai pakoreguoti savo patiekalo cukraus kiekį. Taip pat atminkite, kad juose yra daug natūralaus cukraus, todėl vartokite saikingai, jei stebite savo suvartojamo cukraus kiekį.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškos džiovintos Kalifornijos slyvos be kauliukų EKO PLANET, 800 g

Ekologiškos džiovintos Kalifornijos slyvos be kauliukų EKO PLANET, 800 g

Džiovintos slyvos yra populiarus ir patogus užkandis, taip pat dažnai naudojamos gaminant maistą ar kepant įvairius.