Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiškos razinos Sultana EKO PLANET, 250 g

3,99 € su PVM

Sultana razinos - skanus ir energijos suteikiantis, natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas. Puikiai tinka kaip skonio pridedantis priedas prie kepinių, desertų ar salotų.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: EP-SULT-250

Sertifikatai:

LT EKO-001
Non-EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-12-31

Apie prekę

Sultana razinos yra džiovintų baltųjų, besėklių vynuogių rūšis. Jos gaminami iš žalių vynuogių, kurios džiovinamos saulėje arba džiovykloje, todėl jos tampa tamsios spalvos. 

Sultana razinos dažniausiai naudojamos virimui bei kepimui ir yra žinomos dėl savo saldaus skonio ir kramtomosios tekstūros. Jos dažnai naudojamos įvairiose pasaulio virtuvėse ir jų galima rasti tokiuose patiekaluose kaip vaisiniai pyragaičiai, bandelės, duona ir salotos. Sultana razinos yra populiarus daugelio desertų ingredientas, be to, jomis galima mėgautis kaip tiesiog maistingu ir skaniu užkandžiu.

Kitaip nei dauguma džiovintų vaisių, "Sultana" razinos nėra apdirbtos pesticidais ir konservantais, jose nėra pridėta cukraus, todėl šios razinos yra visiškai natūralios ir nekenkia žmogaus sveikatai. 

Ekologiškos uogos auginamos ir apdorojamos naudojant ekologinio ūkininkavimo metodus. Ekologinis ūkininkavimas yra žemės ūkio požiūris, kuriame pabrėžiamas tvarumas, atsakomybė už aplinkos apsaugą ir sintetinių cheminių medžiagų, genetiškai modifikuotų organizmų (GMO) ir dirbtinių priedų vengimas. Paprastai tam, kad uogos būtų apsaugotos nuo kenkėjų ir išsilaikytų kuo ilgiau, jos paveikiamos dirbtiniais chemikalais – pesticidais, o kaip yra žinoma, daugelis pesticidų yra toksiški ir pavojingi žmogaus sveikatai. Dėl šios priežasties, svarbu rinktis sertifikuotus, ekologiškus produktus.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.

Svarbu! Internetinėje parduotuvėje pateikta maistinės vertės ar kita informacija gali skirtis nuo informacijos, esančios ant produkto pakuotės.

Gamintojas: UAB EKO PLANET, Lietuva.
Kilmės šalis: Ne ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiškos šviesios "Sultana" razinos.

Supakuota aplinkoje kurioje yra glitimo turinčių produktų, riešutų, sezamų, sojų.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė     1142 kJ/ 273 kcal 
Riebalų 0.46 g
          - iš jų sočiųjų        0.06 g
Angliavandenių 79.20 g
           - iš jų cukrų 59.2 g
Skaidulų 2.00 g
Baltymų 2.10 g 
Druskos 0.15 g
Natrio 0.060 g

Naudojimas

Sultana razinos, kaip džiovintų vynuogių rūšis, yra universalios ir gali būti naudojamos įvairiems kulinariniams gaminiams, suteikiant natūralaus saldumo ir tekstūros. Štai keletas įprastų sultonų naudojimo būdų gaminant maistą:

Kepiniai: pridėkite sultana razinų į įvairius kepinius, pvz., pyragus, duonas, bandeles, sausainius ir paplotėlius. Jos gali suteikti saldžią ir kramtomą tekstūrą jūsų kepiniams.

Salotos: pabarstykite sultana razinų ant žalių arba grūdų pagrindu paruoštų salotų, kad suteiktumėte skonio ir tekstūros kontrastą. Jos ypač tinka salotoms su riešutais ir sūriu.

Kuskusas ir bolivinė balanda: Sumaišykite sultana razinas su kuskusu, kynva ar kitais grūdais, kad patiekalui suteiktų saldumo ir tekstūros.

Įdarai: įdėkite sultana razinų į paukštienos, žvėrienos ar daržovių įdarus, kad sukurtumėte nuostabų saldaus ir pikantiško skonio kontrastą.

Avižinių dribsnių pabarstai: Pabarstykite sultana razinomis rytines avižinių dribsnių košes, kad suteiktumėte natūralaus saldumo ir tekstūros.

Receptuose naudodami sultana razinas, nepamirškite jų natūralaus saldumo ir atitinkamai pakoreguokite bendrą patiekalo saldumą. Be to, atkreipkite dėmesį, kad dėl natūralaus cukraus kiekio jos yra kaloringos, todėl vartokite saikingai, jei ribojate į suvartojamų kalorijų kiekį.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškos razinos Sultana EKO PLANET, 250 g

Ekologiškos razinos Sultana EKO PLANET, 250 g

Sultana razinos - skanus ir energijos suteikiantis, natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas. Puikiai tinka kaip skonio pridedantis priedas prie kepinių, desertų ar salotų.