Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Pūstos soros yra javų grūdai, kurie buvo apdoroti taikant metodą, vadinamu pūtimu. Šis procesas panašus į kukurūzų spragėsių gaminimą.
Pačios soros yra smulkūs, apvalūs grūdai, plačiai auginami ir vartojami daugelyje pasaulio šalių.
Gautos pūstos soros yra traškios tekstūros, švelnaus riešutų skonio. Jos dažniausiai naudojamas kaip pusryčių dribsniai, jogurto ar kokteilių dubenėlių ingredientas bei granolos, energijos batonėlių ir kepinių ingredientas. Išpūstos soros taip pat yra be glitimo.
Pūstų sorų privalumai:
1. Maistinė vertė: pūstos soros išlaiko daug maistinių medžiagų, esančių soros grūduose. Tai geras maistinių skaidulų šaltinis, kuris gali padėti gerai virškinimo sistemai palaikyti. Pūstose sorose taip pat yra baltymų, būtinų mineralų, tokių kaip geležis ir magnis, bei B grupės vitaminų.
2. Be glitimo: pačios soros yra natūraliai be glitimo, o išpūstos soros išlaiko šią savybę.
3. Mažai kalorijų: pūstos soros yra palyginti mažai kaloringos, palyginti su kitais grūdais. Tai gali būti lengvesnis pasirinkimas tiems, kurie stebi suvartojamų kalorijų kiekį.
4. Universalumas: pūstos soros yra labai universalios ir gali būti naudojamos įvairiose kulinarijos srityse. Juo galima mėgautis kaip pusryčių dribsnius su pienu ar jogurtu, dėti į granolą, į energetinius batonėlius ar užkandžių mišinius arba naudoti kaip salotų, desertų ar kokteilių vieną iš ingredientų.
5. Tekstūra ir skonis: pūstos soros turi lengvą ir traškią tekstūrą, kuri gali suteikti patiekalams malonų traškumą. Švelnus riešutų skonis puikiai dera su saldžiais ir pikantiškais ingredientais, todėl jį galima priderinti prie įvairių receptų.
6. Sotumas: nepaisant to, kad išpūstos soros turi mažai kalorijų, dėl jose esančių skaidulų gali padėti sukelti sotumo jausmą. Tai gali padėti kontroliuoti porcijas ir išvengti persivalgymo.
Ekologiškos pūstos soros yra maistingas, be glitimo ir universalus pasirinkimas, kurį galima įtraukti į subalansuotą mitybą, kartu aprūpindamas būtinomis maistinėmis medžiagomis ir palaikydamas virškinimo sistemą.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija.Sudedamosios dalys: ekologiškos pūstos sorų kruopos.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė (kj/kcal) | 1498 kJ/354 kcal |
Riebalai | 3.1 g |
- iš kurių sočiosios riebalų rūgštys | 0.5 g |
Angliavandeniai | 68.0 g |
- iš jų cukrų | 1.1 g |
Pluoštas | 2.9 g |
Baltymai | 12.0 |
Druska | 0.01 g |
Pūstos soros yra universalus produktas, kuris tinka įvairiems patiekalams ruošti:
1. Pabarstyti pusryčių dribsnius;
2. Ruošti granolą;
3. Ruošti energijos batonėliams ir rutuliukams;
4. Kepiniams: išpūstas soras įdėkite į kepinius, tokius kaip sausainiai, bandelės ir duona.
Pūstos soros yra gana universalios, todėl galite kūrybiškai jas naudoti pagal savo pageidavimus ir mitybos poreikius. Eksperimentuokite su įvairiais deriniais ir receptais, kad atrastumėte naujų ir skanių būdų, kaip į savo patiekalus ir užkandžius įtraukti ekologiškas pūstas soras.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Japoninės pupuolės yra labai skanios! Jose gausu augalinių baltymų, ląstelienos, vitaminų bei mineralų.
Sojos pupelės - vertingas augalinių baltymų šaltinis.
Bulgur'ą labai tinka naudoti įvairiems patiekalams gaminti - sriuboms, salotoms, įvairiems troškiniams, košėms, plovui, net desertams. Bulguro kruopos turi daugiau naudingų maistingų medžiagų nei ryžiai, kuskusas ar makaronai. Jose yra daug skaidulinių medžiagų ir baltymų, taip pat esama folio rūgšties, vitamino B.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai – tai senovinis javų grūdas, glaudžiai susijęs su kviečiais.
Ekologiški lukštenti speltos grūdai – tai senovinis javų grūdas, glaudžiai susijęs su kviečiais.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų.
Ekologiškas viso grūdo kuskusas yra gaminamas iš viso grūdo manų kruopų miltų.
Sojų faršas yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO. Ypač aukštos kokybės ir labai skanus!
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški auksiniai linų sėmenys – maistingos sėklos, naudojamos maisto gamyboje.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Žodis „basmati“, išvertus iš hindi kalbos, reiškia „aromatingas“. Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Ekologiški avinžirniai. Naudokite sriuboms, troškiniams, salotoms.
Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Rudieji lęšiai pasižymi švelniu, savotišku riešutus primenančiu skoniu, ir todėl skaniausi būna pagaminti su stipresniais aromatingais prieskoniais.Tinka sriuboms, salotoms, garnyrui, kaip pagrindinis patiekalas.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Juodieji lęšiai - smulkūs lęšiai primenantys juoduosius ikrus, todėl dar vadinami Beluga. Beluga lęšiai yra geras baltymų, skaidulų, geležies ir kitų būtinų maistinių medžiagų šaltinis. Tinka salotoms, troškiniams, sriuboms.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite