Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.
Tradicinis indiškas prieskonių mišinys - Garam Masala. Gaminkite autentiškus patiekalus įdėdami visai nedaug pastangų.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. . Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Ekologiški džiovinti mangai - tai skanus ir natūralus užkandis, atstosiantis saldumynus!
3 pakuočių rinkinys po 200g. Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. . Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Ekologiškos acerolos vaisių sultys 100%.
Ekologiški ingredientai; Daug skaidulų; Be pridėtinio baltojo cukraus;
Ekologiški viso grūdo grikių miltai.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Viso grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Ekologiški kedro riešutai yra lengvo, subtilaus skonio. Turi daug vertingų maistinių medžiagų.
Ekologiška raudonoji kynva taip pat žinoma kaip quinoa. Jis sėkmingai pakeičia tradicines kruopas ar makaronus. Puikiai tinka kaip sriubų ingredientas ir priedas prie daržovių, padažų, kepinių ir desertų.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Ekologiški konservuoti saldieji kukurūzai be jokių nereikalingų priedų - tik vanduo ir jūros druska. Natūraliai saldūs.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Šie tagliatelle tipo makaronai puikiai dera su įvairiais padažais.
vegan be laktozės ir be glitimo kokoso pagrindu ekologiškas gaminys kulinarijai