Ekologiški džiovinti bananai - švelnaus skonio, lengvas užkandis. Šie bananai puikiai tinka skaninti pusryčių košes, dribsnius, desertus, blynelius ar kepinius. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Ekologiškas, nefiltruotas, neskaidrintas, nerafinuotas, nepasterizuotas, obuolių actas. Tinka veganams.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Grikiai turi daug skaidulų, antioksidantų ir visas esmines amino rugštis, kurios itin naudingos žmogaus organizmui. Ekologiškos skrudintos grikių kruopos dažniausiai naudojamos kaip vakarienės ingredientas kartu su daržovėmis ar guliašu bei kaip priedas prie sriubų, troškinių ir paštetų.
Ajurvedinis žolelių ir prieskonių mišinys su medaus krūmu, cinamonu, anyžiumi ir kitais prieskoniais maloniai nuteiks šventiškiausiam metų laikotarpiui. Be kofeino.
Prieskoniai padeda sukurti išskirtinio skonio patiekalus.
Ekologiškos sorų kruopos puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Ekologiški viso grūdo Basmati ryžiai pasižymi subtiliu riešutų skoniu ir unikaliu aromatu.
Itin švelni vonios ir dušo želė, tinkanti jautriai odai.
Ekologiškos smulkintos avižos turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primena anyžių.
Kviečių kruopos naudojamos labai įvairiai: garnyrui, salotoms, košėms, duonai ir daiginimui.
ORIVEGO® ekologiškas lazdynų riešutų kremas su kakava – puikus pasirinkimas desertui!
Rožių smilkalai pasižymi maloniai saldžiu, gėlių aromatu, kuris padeda sukurti ramią ir atpalaiduojančią aplinką jūsų namuose.
Puikaus skonio veganiškas, nesaldintas migdolų gėrimas. Be pridėtinio cukraus. Gerkite tiesiog vieną, ar naudokite kaip ingredientą kokteiliams ar glotnučiams. Labai tinka pusryčių dibsiams. Migdolų gėrimu labai skanu gardinti kavą ar abatą.
Valomasis organinis valiklis ir makiažo valiklis visų tipų odai. Tinka Veganams. Ekologiškas alavijas, medetkos, taukmedžio sviestas, skvalanas iš alyvuogių, simondsijų esteriai ir rožinė pelargonija.
ORIVEGO® ekologiškas švelnus migdolų riešutų kremas yra natūraliai saldus!
Turtingo sandalmedžio aromato indiški smilkalai.
ORIVEGO® anakardžių ypač švelnaus skonio, kreminės tekstūros kremas.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Šviežių kokosų aromato ir švelnaus, saldaus skonio. Kreminės tekstūros. Puikiai tinka skaninti desertus, įvairius kepinius, gėrimus. Tinka veganams.