Ekologiška tulsi arbata su prieskoniais Masala Chai. Tai aromatinė ir skoniu turtinga arbata. Ši arbata mėgstamiausia šaltuoju metų laiku, nes šildo ir tonizuoja, tačiau prieskoninių arbatų mėgėjų geriama ir vasarą. Sudėtyje yra kofeino. Nerekomenduojama vaikams ir nėščioms moterims
Lengvos konsistencijos kremas problematiškai odai su prebiotikais ir žaliąja arbata. 89% ekologinės kilmės ingredientų.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Pagaminta pagal aukščiausius standartus naudojant paprastus procesus be cheminių medžiagų.
Tai puiki priemonė indų švarai - veiksmingai plauna nešvarumus bei yra patogios naudoti. Pasižymi gaiviu kvapu, kuris tik papildo nepriekaištingą švarą!
Gardus miežių gėrimas, dar vadinamas Orzo kava.
Cikorijų šaknų kava. Natūralus produktas, be kofeino, tinka veganams.
Šampūnas, praturtintas kynva (bolivine balanda) ir artišokais, suteikia plaukams žvilgesio, švaros pojūtį ir daugiau apimties.
Satya Arabian Musk rankų darbo, natūralūs smilkalai iš Indijos.
Džiovintos slyvos yra populiarus ir patogus užkandis, taip pat dažnai naudojamos gaminant maistą ar kepant įvairius.
Ašvaganda plačiai žinoma dėl naudos sveikatai bei laikoma adaptogenu, gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso ir išlaikyti pusiausvyrą.
Švelnaus skonio ekologiški raudojieji lęšiai. Tinka vegetarams, veganams ir netoleruojantiems laktozės. Dėl švelnaus skonio ypač tinka vaikų maistui. Greitai paruošiami - mirkyti nereikia.
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Ekologiški avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
„Alce Nero“ ekologiškas daržovių sultinys yra be palmių aliejaus ir mielių. Skanus mišinys lengvam naudojimui. Puikiai tinka gaminti sultinius, padažus, gardinti pagrindinius patiekalus, įvairius ryžių valgius.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Saldiklis rekomenduojamas besilaikantiems dietos, besirūpinantiems liekna figūra ir sveiku gyvenimo būdu. Vietoj cukraus naudojamas karštiems ir šaltiems gėrimams bei desertams.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Ekologiški konservuoti saldieji kukurūzai be jokių nereikalingų priedų - tik vanduo ir jūros druska. Natūraliai saldūs.
Džiovinti abrikosai yra populiarus ir patogus užkandis bei dažnai naudojami gaminant maistą ir kepant. Juos galima dėti į dribsnius, salotas, mišraines ir įvairius receptus, suteikiant natūralaus saldumo ir regzotiško skonio pliūpsnį.
Ekologiški pūsti rudieji ryžiai yra puikus pusryčių dribsnių ir kepinių priedas.
Ekologiškas kokosų AMINOS padažas AMRITA, 250 ml
100% žaliųjų žirnių makaronai.