Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ašvagandos milteliai šimtmečius naudojami natūralioje medicinoje, o šiuo metu patiria savo atgimimą bei tampa vis populiaresni dėl stipraus antistresinio poveikio.
Štai keletas galimų privalumų, susijusių su Ašvaganda:
Streso mažinimas. Ašvaganda laikoma adaptogenu, o tai reiškia, kad ji gali padėti organizmui prisitaikyti prie streso. Ajurvedoje tradiciškai ašvaganda naudojama kaip priemonė galinti padėti atsipalaiduoti, sumažinti nerimą ir pagerinti bendrą savijautą.
Nuotaikos gerinimas. Kai kurie tyrimai rodo, kad Ašvaganda gali turėti nuotaiką gerinantį poveikį ir padėti sumažinti depresijos simptomus. Teigiama, kad šis augalas gali sustiprinti tam tikrų neuromediatorių, dalyvaujančių reguliuojant nuotaiką, gamybą.
Kognityvinė funkcija. Manoma, kad Ašvaganda gali turėti teigiamą poveikį pažinimo funkcijai ir atminčiai. pasak ajurvedos, ji gali turėti neuroprotekcinių savybių, kurios gali padėti palaikyti smegenų sveikatą ir pagerinti pažinimo veiklą.
Energija ir gyvybingumas. Manoma, kad Ašvaga ndagali padėti padidinti energijos lygį ir skatinti gyvybingumą. Tai gali padėti kovoti su nuovargiu, padidinti fizinę ištvermę ir pagerinti bendrą ištvermę.
Priešuždegiminis poveikis. Pasak Ajurvedos, Ašvaganda sudėtyje galimai yra junginių, kurie gali turėti priešuždegiminių savybių. Tai gali padėti sumažinti uždegimus organizme, galimai susijusius su įvairiomis lėtinėmis ligomis.
Imuninės sistemos palaikymas. Kai kurie tyrimai rodo, kad Ašvaganda gali palaikyti imuninę sistemą, galimai stiprindama imuninių ląstelių aktyvumą ir bendrą imuninę funkciją.
Seksualinė sveikata: yra žinoma, kad nuo seno Ašvaganda buvo naudojama kaip afrodiziakas. Todėl manoma, kad ašvagandos vartojimas gali turėti teigiamos įtakos seksualinės sveikatos pagerinimui.
Miego kokybė. Tradicinėje Ajurvedoje Ašvagandos augalas naudojas kaip raminamoji priemonė, padedanti atsipalaiduoti ir pagerinti miego kokybę.
Senėjimą stabdančios savybės. Ašvaganda sudėtyje yra antioksidantų, kurie gali padėti kovoti su oksidaciniu stresu ir užkirsti kelią laisvųjų radikalų daromai žalai. Tai gali prisidėti prie galimo senėjimą stabdančio poveikio.
Svarbu! Šis aprašymas yra informacinio pobūdžio. Prieš pradedant vartoti Ašvagandą, rekomenduojama pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu, kad nustatytumėte tinkamą dozę ir įsitikintumėte, kad šį augalą jums varoti saugu, ypač jei turite kokių nors pagrindinių sveikatos sutrikimų arba vartojate kitus vaistus.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje, atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių.
Sudedamosios dalys: ekologiški ašvagandos (Withania somnifera) milteliai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1234 kJ/ 296 kcal |
Riebalų | 0.6 g |
- iš kurių sočiųjų | 0.2 g |
Angliavandenių | 45 g |
- iš kurių cukrų | 14 g |
Skaidulų | 42 g |
Baltymų | 6.8 g |
Druskų | 0.4 g |
Rekomenduojamas suvartojimas: ašvagandos šaknies milteliai turėtų būti vartojami kaip maisto papildas po 2 g (apie 1 arbatinį šaukštelį) per dieną.
SVARBU! Produkto negalima vartoti kartu su raminamaisiais, migdomaisiais, antiepilepsiniais vaistais, negalima vartoti vaikams, nėščioms ir žindančioms moterims.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Jauni miežių daigai ypač vertinami dėl juose esančio chlorofilo, įvairių vitaminų ir mineralinių medžiagų.
Dėl savo ypatingų maistinių savybių chlorelė vartojama norint papildyti mitybą baltymais ir vitaminais, taip pat organizmo valymui.
Spirulinos milteliai turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. . Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
3 pakuočių rinkinys po 200g. Tai šakniavaisis, kilęs iš Peru Andų kalnų, garsėjantis kaip energijos ir ištvermės šaltinis. . Skonis – labai švelnus, nedominuojantis, kvapas primena iškeptas bandeles.
3 pakuočių rinkinys po 200g. Pluoštinių kanapių sėklų baltymų milteliai ypač naudingi sportuojantiems ir siekiantiems subalansuoti savo dietą. Turi daug skaidulinių medžiagų, baltymų ir nesočiųjų riebalų. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ekologiški auksiniai linų sėmenys – maistingos sėklos, naudojamos maisto gamyboje.
Ekologiškos miltelių pavidalo acai uogos yra labai vertingas mitybos priedas. Dėl naudojamo džiovinimo šalčiu metodo produkte išsaugomos visos maistinės medžiagos.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Džiovinti ir sumalti mėlynių milteliai, 90 g produkto pagaminti sunaudojama 1 kg uogų.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Moya Matcha Traditional arbata - aukštos kokybės matcha arbata. Pagaminta iš 1 ir 2 derliaus arbatos lapų.
Moya Matcha Daily (kasdieninė) arbata - aukštos kokybės matcha arbata. Pagaminta iš 2 ir 3 derliaus arbatos lapų.
Matcha arbatos milteliai Matcha Magic - aukštos kokybės matcha arbata.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Pienių usnis padeda apsaugoti kepenis ir palaiko virškinimą bei organizmo valymą.
Dėl didelio skaidulų kiekio psyllium sėklos tampa vis populiaresnės.
Produktas, naudojamas ketogeninėje dietoje. Mažas cukraus kiekis. Didelis maistinių skaidulų ir baltymų kiekis.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Kanapių sėklose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega -3 ir Omega -6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Tinka daiginimui ir kanapių pienui. Naudojama kepiniams, sausiems pusryčiams, salotoms, sriuboms bei kitiems patiekalams pagardinti.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Kanapių sėklose gausu žmogaus organizmui ypač reikalingų Omega -3 ir Omega -6 riebalų rūgščių, baltymų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų. Tinka daiginimui ir kanapių pienui. Naudojama kepiniams, sausiems pusryčiams, salotoms, sriuboms bei kitiems patiekalams pagardinti.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite