Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Tabletės indaplovėms "All in One" ECOVER, 22 vnt.

12,59 € su PVM

Tai puiki priemonė indų švarai - veiksmingai plauna nešvarumus bei yra patogios naudoti. Pasižymi gaiviu kvapu, kuris tik papildo nepriekaištingą švarą! 

Išparduota.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: HJ136

Apie prekę

Tabletes lengva dozuoti ir saugu naudoti.

✓ Su skalavimo priemone ir druska 

✓ Greitai džiūstanti formulė

✓ Su natūraliais ingredientais 

✓ 22 tabletės.

ECOVER - tai jau daugiau kaip 30-ies metų patirtį turinti ekologiškų valymo priemonių gamintoja iš Belgijos, kuri rūpinasi ne tik savo gaminamais produktais, bet ir jų poveikiu aplinkai bei žmonių sveikatai.

Manufacturer: ECOVER, Belgija.
Country of origin: EU.

Sudėtis

Sudedamosios dalys: Natrio citratas dihidratas, natrio karbonatas, natrio karbonato peroksidas, riebalų alkoholio alkoksilatas, natrio poliaspartatas, natrio silikatas, taedas, natrio vandenilio karbonatas, sorbitolis, bentonitas, subtilizinas, glicerinas, kvapioji medžiaga, limonenas, amilazė, natrio gliukonatas.

Naudojimas

Naudokite tik vieną kapsulę vienam skalbimo ciklui. Išimkite tabletę iš įpakavimo ir įdėkite į tam skirtą indaplovės skyrelį. Jei naudojate kietą vandenį, galite papildomai naudoti Ecover pagalbinę priemonę ir įprastą indaplovių druską. Naudokite indaplovę pagal gamintojo nurodymus. Virtuvės reikmenys pagaminti iš tokių medžiagų, kaip sidabras, aliuminis, žalvaris, varis, krištolas, antikvarinis ar tapytas porcelianas, plastikas, medis, dramblio kaulas ar kaulas yra netinkami plauti indaplovėje. Visi šie indai plaunami rankomis naudojant Ecover skystą indų ploviklį. Įpakavimas apsaugo tabletes nuo drėgmės ir yra 100% perdirbamas.

Įspėjimas: laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.  Patekus į akis: plaukite vandeniu kelias minutes. Išimkite kontaktinius lęšius, jei yra ir jei lengvai galite juos išimti. Tęskite skalavimą. Jei akių dirginimas nesiliauja: kreipkitės į gydytoją. Prarijus: skalaukite burną. NEBANDYKITE sukelti vėmimo. Jei reikalinga medicininė pagalba, turėkite su savimi produkto pakuotę arba etiketę.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Tabletės indaplovėms "All in One" ECOVER, 22 vnt.

Tabletės indaplovėms "All in One" ECOVER, 22 vnt.

Tai puiki priemonė indų švarai - veiksmingai plauna nešvarumus bei yra patogios naudoti. Pasižymi gaiviu kvapu, kuris tik papildo nepriekaištingą švarą!