Sumažinto riebumo kakavos milteliai RAW 10-12%. Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Ekologiška pankolių, gvazdikėlių, cinamono, miros ir propolio dantų pastą.
Su erškėtuogių, perilių ir granatų sėklų aliejais. Gausus antioksidantų ir ekologiškų augalinių veikliųjų medžiagų.
Konservuoti sūriame vandenyje. Naudojami kaip mėsos pakaitalas.
Ekologiškos džiovintos datulės be pridėtinio cukraus. Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti. 100 % perdirbama pakuotė.
Jokių priedų. Su prebiotikais. Tinka vegetarams.
Gerinanti virškinimą arbata. Galima gerti prieš ir po valgio. Pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi) su imbieru, cinamonu, saldymedžiu ir pipirmėtėmis. Be kofeino.
Puikiai tinka košėms, sriuboms bei kepiniams.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Skani, kvapni, išskirtinio skonio arbata pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi). Be kofeino.
Ekologiškas bekvapis rafinuotas kokosų aliejus idealiai tinkamas naudoti kepimui.
Bekvapis, itin švelnus šampūnas visiems plaukų tipams su žaliąja arbata ir prebiotikais.
Burnočio sėklos sėklos yra geras baltymų, maistinių skaidulų ir nepakeičiamų amino rūgščių šaltinis. Pūstas burnočio sėklos skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas, daržovių ir ankštinių patiekalus.
Natūralus užkandis iš šalčiu džiovintų (liofilizuotų) braškių ir mangų – tai greitas būdas numalšinti alkį, pasikrauti energijos ir organizmą papildyti maistingomis uogų ir vaisių medžiagomis.
Puikaus skonio, gaivinanti arbata. Pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi) ir žaliąją arbatą. Su kofeinu.
Aromatinga ir skoniu turtinga arbata. Pasižymi detoksikuojančiomis savybėmis. Gali padėti gerinti virškinimą. Pagaminta sumaišius bazilikus (tulsi), imbierą bei citrinžolę. Be kofeino. Žolelių karalienės Tulsi, žaliosios arbatos ir švelnaus imbiero mišinys su citrinų aromatu sukuria nepaprastai skanų ir malonų arbatos mišinį! Mėgaukitės tiek karšta,...
Ekologiškos nekepintos grikių kruopos turi švelnų ir subtilų skonį. Dažniausiai naudojamas kaip priedas prie sriubų, troškinių, paštetų, kotletų, duonos užtepėlių.
Be glitimo. Ekologiški ilgagrūdžiai rudieji ryžiai išlaiko visas vertingas medžiagas lukšte ir yra vertingesni už baltus ilgagrūdžius ryžius. Rudieji ryžiai puikiai tinka mėsos, žuvies, daržovių patiekalams.
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
100% žaliųjų žirnių makaronai.