Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Ekologiška arbata "Tulsi Original" ORGANIC INDIA, 25 maiš.

9,99 € su PVM

Skani, kvapni, išskirtinio skonio arbata pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi). Be kofeino. 

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: AG-TORIGT-25

Sertifikatai:

IN-BIO-149
Non EU Agriculture
Galiojimo data: 2025-12-31

Apie prekę

Apie Tulsi žoleles

Indijoje Tulsi, dar vadinamos Šventuoju Baziliku, labai vertinamas ir netgi laikomas šventa žolele, galinčia turėti teigiamą poveikį kūnui ir sielai. Šis augalas laikomas Žolelių karaliene, kurios nauda minima net 5000 metų siekiančiuose senovės Indijos metraščiuose. 

Sertifikuota ekologiška Tulsi arbata ne tik puikaus skonio, bet ir gali padėti atsipalaiduoti, palengvinti streso pojūtį, suteikti energijos.  

ORGANIC INDIA yra kompanija, pirmoji pasaulio rinkai pristačiusi „Sacred Tulsi“ žoleles kaip skanų arbatžolių gėrimą, sumaniai sumaišytą, kad išlaikytų ir atskleistų geriausias žolelių savybes. Visose „Tulsi“ arbatose naudojamos net trys Tulsi rūšys: siauralapis bazilikas Rama Tulsi lot. Ocimum Sanctum, indiškasis bazilikas Krishna Tulsi – lot. Ocimum Tenuiflorum ir krūminis bazilikas Vana Tulsi – lot. Ocimum Gratissum.

 

Kokia yra „Tulsi“ nauda sveikatai?

Šiuolaikiniai moksliniai tyrimai patvirtina, kad „Tulsi“ gali padėti mažinti stresą bei padidinti ištvermę.

 

Kaip „Tulsi“ gali pasiūlyti tiek daug naudos sveikatai?

Unikali „Tulsi“ cheminė sudėtis yra labai sudėtinga. Joje yra šimtai įvairių naudingų junginių, žinomų kaip fitochemikalai.  Dirbdami kartu, šie junginiai pasižymi antioksidantinėmisadaptogeninėmis (antistresinėmis) savybėmis, kurios padeda palaikyti natūralią organizmo apsaugą. Natūralios veikliosios medžiagos, esančios „Tulsi“ lapuose, suteikia praturtintą aromatą ir skonį.

 

Ką reiškia „adaptogeninis“?

Adaptogenas yra veiksnys, kuris padeda kūnui efektyviau lengviau prisitaikyti prie streso. Adaptogenai mažina streso intensyvumą ir jo neigiamą poveikį organizmui, esant psichinei įtampai, emociniams sunkumams, blogam gyvenimo būdui, taršai ir kitiems veiksniams. Manoma, kad „Tulsi“ yra vienas efektyviausių žinomų adaptogenų.

 

Kas yra antioksidantai?

Antioksidantai sulėtina perteklinį oksidacijos procesą ir apsaugo ląsteles nuo laisvųjų radikalų daromos žalos.

Kai ląsteles užpuola laisvieji radikalai, vyksta oksidacija, kuri pažeidžia ir sunaikina ląsteles.  Antioksidantai sustabdo šį procesą. „Tulsi“ yra gausu antioksidantų, todėl rekomenduojama norint apsisaugoti nuo laisvųjų radikalų ir nuo kenksmingo oksidacijos pertekliaus.

 

 Ar ORGANIC INDIA „Tulsi“arbatose yra kofeino?

 „Tulsi“ natūraliai neturi kofeino. Tačiau kai kuriuose šiose arbatose yra juodosios ir žaliosios arbatų, kuriose yra kofeino.  Patikrinkite atskirus paketus, norėdami pamatyti kofeino kiekį.

 

 Kaip paruošti ORGANIC INDIA „Tulsi“ žoleles?

 Į puodelį įberkite vieną arbatinį šaukštelį ORGANIC INDIA „Tulsi“ mišinio ir užpilkite virintu vandeniu. Palaikykite 2–5 minutes pagal skonį (Tulsi žolelių nevirkite).  Ilgesnis mirkymo laikas, pavyzdžiui, penkios minutės, suteikia arbatai stiprumo ir pasižymi naudingesnėmis savybėmis.  Galite patiekti tiek karštą, tiek atvėsintą. Jei yra poreikis, pasaldinkite, įdėkite citrinos ar kitų prieskonių.

 

 Kiek laiko galime laikyti ORGANIC INDIA „Tulsi“ žoleles?

Rekomenduojama suvartoti šį produktą per dvejus metus nuo pagaminimo dienos.  Laikykite vėsioje vietoje, sandariame inde, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių

 

 Kiek puodelių ORGANIC INDIA „Tulsi“ arbatų rekomenduojama išgerti per dieną?

 „Tulsi“ galima mėgautis visą dieną nuo ryto iki vakaro. Net ir vienas puodelis per dieną „Tulsi“ arbatos suteikia organizmui naudos. Sergant ir norint paskatinti sveikimo procesą „Tulsi“ arbatą galima gerti dažniau ir stipresnę.

 

 Ar „Tulsi“ žolelės turi žalingą šalutinį poveikį?

 Šios „Tulsi“ arbatos pagal šiuolaikinius mokslo standartus šalutinio poveikio neturi.

 

Ar galima pačiam pasigaminti „Tulsi“ žolelių mišinius iš paties auginamų „Tulsi“ augalų?

Taip, žinoma.  Tačiau daugumoje namų valdų yra tik viena „Tulsi“ rūšis, paprastai „Rama Tulsi“.  Krišna yra mažiau paplitęs ir kultivuojamas Vana Tulsi yra gana retas.

 ORGANIC INDIA sukūrė unikalų visų trijų „Tulsi“ žolelių rūšių, išlaikusių visas naudingąsias savybes, mišinį. 

ORGANIC INDIA „Tulsi“ auginamų sodinukų derlius renkamas optimaliausiu metu, iškart po pirmojo žydėjimo, kai augalai pasižymi didžiausiomis aromatinėmis savybėmis ir naudingiausiais aliejais.  Senesni augalai neduoda geriausių mišinių, nes Tulsi lapų skonis su amžiumi kartojasi. Be to, daugumai augintojų net nepakanka Tulsi augalų, kurie galėtų aprūpinti „Tulsi“ žolelėmis visus metus. Kadangi vienam „Tulsi“ žolelių puodeliui pagaminti reikia dešimčių džiovintų „Tulsi“ lapų.

Yra žinoma, jog „Tulsi“ augalai, auginami užterštuose miesto rajonuose, gali būti chemiškai užteršti.  ORGANIC INDIA „Tulsi“ žolelės yra auginamos neužterštose atokiose vietose, sveikoje dirvoje, kad būtų kuo sveikesni augalai.

 

Kuo ypatinga ORGANIC INDIA TULSI kolekcija?

Tai pirmasis tokio tipo produktų asortimentas rinkoje.  Šie mišiniai buvo kruopščiai suformuluoti, integruojant tradicinės ajurvedos žinias su daugiau nei 40 metų modernių mokslinių ir klinikinių tyrimų. 

Dėl unikalios ir neužginčijamos naudos, ORGANIC INDIA arbatų mišiniams buvo pasirinktos trys „Tulsi“ žolelių rūšys: Rama, Krišna ir Vana. ORGANIC INDIA „Tulsi“ auginama pagal griežčiausius ekologinio auginimo standartus mažuose tradiciniuose ūkiuose. Šios žolelės džiovinamas žemoje temperatūroje, sumaišomos ir pakuojamos moderniose patalpose, atitinkančiose visus higienos reikalavimus bei laikantis griežtų tarptautinių ekologinės gamybos standartų ir RVASVT tarptautinių taisyklių, užtikrinančių maksimalų šviežumą, skonį ir naudą sveikatai.

 

Apie Organic India

ORGANIC INDIA - tai Indijos gamintojas, kurio verslas paremtas tvariu ir holistiniu verslo modeliu, skatinančiu ir palaikančiu tikrąją gerovę ir pagarbą visoms būtybėms ir motinai gamtai.

Pažangūs perdirbimo metodai ir dehidratacijos technologijos leidžia užtikrinti maksimalų ORGANIC INDIA žolelių efektyvumą ir kokybę. Tai leidžia rinkai tiekti gryną ir natūralų produktą.

Vertybės, kuriomis vadovaujasi ORGANIC INDIA:

- Tarnavimas visiems
- Visiškas sąžiningumas
- Absoliutus įsipareigojimas kokybei
- Pagarba ir atsidavimas Motinai gamtai
- Stiprus identitetas

-          ORGANIC INDIA yra didžiausia pasaulyje ekologiškų „Tulsi“ arbatų gamintoja. Sertifikuoti ekologiški produktai yra saugumo garantas, užtikrinantis, kad produktai yra gryni, saugūs ir neužteršti.

-          ORGANIC INDIA yra pasaulinė ekologiškų maisto produktų ir sveikatingumo produktų populiarinimo ir tvarių produktų lyderė, palaikanti tvarius žemės ūkis, amatininkų ir  kaimų / genčių bendruomenes Indijoje. 

-          ORGANIC INDIA įsipareigoja pasiūlyti aukščiausios kokybės sertifikuotus ekologiškus produktus, kuriuos šiandien galima įsigyti.

 

Plačiau skaitykite:

The Clinical Efficacy and Safety of Tulsi in Humans: A Systematic Review of the Literature, Negar Jamshidi and Marc M. Cohen 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5376420/

Gamintojas: Organic India Pvt.Ltd., Indija.

Sudėtis

Siauralapių bazilikų mišinys*. *-ekologiški ingridientai.

Naudojimas

1 pakelį užpilti verdančiu vandeniu ir palikti 5-10 min. Saldinti pagal skonį. Ruošiant šaltą arbatą, padvigubinti pakelių kiekį.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiška arbata "Tulsi Original" ORGANIC INDIA, 25 maiš.

Ekologiška arbata "Tulsi Original" ORGANIC INDIA, 25 maiš.

Skani, kvapni, išskirtinio skonio arbata pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi). Be kofeino.