Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Privalumai:
Be kofeino: Puikiai tinka vartoti bet kuriuo paros metu, nesukeliant kofeino poveikio.
Turtinga vitaminu C: Pušų pumpurai yra gausūs vitamino C, kuris stiprina imuninę sistemą ir padeda kovoti su peršalimo ligomis.
Antioksidantai: Ši arbata turi antioksidacinių savybių, kurios padeda kovoti su laisvaisiais radikalais ir lėtina senėjimo procesus.
Lietuvos giriose rankomis rinktų ir lėtai džiovintų pušų pumpurų arbatos puodelis sušildys, grąžins jėgas, palengvins kvėpavimą ir primins pasivaikščiojimus po saulėtus šilus.
Nauda sveikatai:
Jauni pušų ūgliai laikomi puikiu antioksidantų šaltiniu, pumpuruose susidarančių eterinių aliejų sudėtyje yra bornilacetato, pinenų, limoneno ir kitų terpenų, laisvųjų alkoholių, dervingos medžiagos boleritino, kartumynų, raugų, vitamino C ir K, karotino, mineralinių medžiagų, dervų.
Fenolinių junginių ir askorbo rūgšties gausa lemia galimą reikšmingą antioksidacinį, antibakterinį ir priešuždegiminį arbatos poveikį.
Arbata skystina bronchų sekretą ir ne tik - skatina atsikosėjimą, šlapimo ir tulžies išsiskyrimą. Tiriamas aktyvuojantis poveikis imunitetui ir protinei veiklai.
Skonis:
Švelnus pušies sakų kartumas persipina su natūraliu saldumu. Arbatos gėrimo ritualą lydi malonus miško aromatas.
Paprastosios pušies (Pinus sylvestris L.) pumpurai 100 %.
Maistinė vertė 100 g: produkto energetinė vertė: 2 kj/1 kcal, riebalai 0,1 g, sočiosios riebalų rūgštys 0,1 g, baltymai 0,1 g, angliavandeniai 0,1.
Į puodelį įberkite 1–2 arbatinius šaukštelius pušų pumpurų arbatos.
Užpilkite verdančiu vandeniu (~95 °C).
Leiskite pastovėti 5–7 minutes.
Pušų pumpurų arbata puikiai dera su medumi ar citrina, suteikiant papildomą skonį ir naudą sveikatai.
Pasirinkdami „Dvaro Kavos“ pušų pumpurų arbatą, ne tik mėgausitės išskirtiniu skoniu, bet ir prisidėsite prie sveikos gyvensenos puoselėjimo bei lietuviškų tradicijų išsaugojimo.
Ši arbata yra pagaminta pagal specialų Ajurvedos žolelių ir prieskonių receptą, kuris padeda virškinimui. Ajurvedinės tradicijos moko, kad tinkamai parinktas maistas ir žolelės gali įtakoti savijautą po valgio ir visą dieną. subalansuotą arbatos skonį.
Tobulas cinamono, imbiero, kardomono bei gvazdikėlių derinys! Šis klasikinis jogų arbatos derinys gyvuoja šimtus metų, yra neatsiejamas nuo senovinių rytų tradicijų ir dvasinių praktikų. Tai populiariausia arbata indijoje, geriama su pienu! Saldus ir aromatingas šios arbatos skonis sušildys tiek kūną, tiek sielą.
Ajurveda tai praktiškas ir filosofinis gyvenimo būdas, kuris vystėsi nuo senovės Indijos laikų. Ajurveda reiškia "gyvenimo mokslas" kuris moko, kad pasaulis susideda iš penkių energijų ar Tattvų: žemė, oras, vanduo, ugnis ir dangus. Tad rekomenduojama, kad ugnies ir oro elementai būtų subalansuoti geram virškinimui palaikyti.
Pikantiškas, saldus ir energingas ajurvedinis arbatos mišinys.
Subtilaus aromato prabangi juodoji arbata elegantiškoje mažoje gėlėmis puoštoje skardinėje. Tai harmoningas mišinys, subtiliai pagardintas rožių, bergamočių, vanilės kvapais bei levandomis.
Sodri, prieskoniais praturtinta kavos alternatyva, šildanti iš vidaus, neleidžianti apsunkti, sužadinanti pojūčius.Puikiai tinka po valgio arba tai popietės akimirkai, kai norisi kažko skanaus.
Puikaus skonio, gaivinanti arbata. Pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi) ir žaliąją arbatą. Su kofeinu.
Aromatinga, atpalaiduojanti arbata. Turtingi Tulsi žolelių lapeliai praturtinti švelniais tikrųjų rožių žiedlapiais. Tai natūraliai salstelėjusi arbata, tiesiog užpilkite verdančiu vandeniu ir megaukitės!
Aromatingas ir skoniu turtingas gėrimas. Šildo ir tonizuoja.
Raminanti ir atpalaiduojanti arbata. Pagaminta sumaišius 2 rūšių bazilikus (tulsi) ir kvapnias žoleles. Be kofeino. Žolelių karalienės Tulsi ir žolelės sukuria nepaprastai skanų ir malonų arbatos mišinį!
Aromatinga ir skoniu turtinga arbata. Pasižymi detoksikuojančiomis savybėmis. Gali padėti gerinti virškinimą. Pagaminta sumaišius bazilikus (tulsi), imbierą bei citrinžolę. Be kofeino. Žolelių karalienės Tulsi, žaliosios arbatos ir švelnaus imbiero mišinys su citrinų aromatu sukuria nepaprastai skanų ir malonų arbatos mišinį! Mėgaukitės tiek karšta,...
Gerinanti virškinimą arbata. Galima gerti prieš ir po valgio. Pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi) su imbieru, cinamonu, saldymedžiu ir pipirmėtėmis. Be kofeino.
Skani, kvapni, išskirtinio skonio arbata pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi). Be kofeino.
Ekologiška arbata su Tulsi ir imbieru. Ši arbata puikiai tinka norint atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos. Arbata pasižymi gerosiomis savybėmis, Tinka gerti kasdiena. Taip pat peršalimo ir gripo metu. Be kofeino.
Aromatinga, silpnos žaliosios arbatos skonio.
Be kofeino, todėl tinkama mėgautis tiek ryte, tiek vakare.
Ekologiška tulsi arbata su prieskoniais Masala Chai. Tai aromatinė ir skoniu turtinga arbata. Ši arbata mėgstamiausia šaltuoju metų laiku, nes šildo ir tonizuoja, tačiau prieskoninių arbatų mėgėjų geriama ir vasarą. Sudėtyje yra kofeino. Nerekomenduojama vaikams ir nėščioms moterims
Be kofeino, todėl tinkama mėgautis tiek ryte, tiek vakare.
Skani ekologiška Earl Grey arbata gaminama iš ekologiškos Indijos juodosios arbatos ir su kvapnios bergamotės skoniu.
Moya Matcha Traditional arbata - aukštos kokybės matcha arbata. Pagaminta iš 1 ir 2 derliaus arbatos lapų.
Moya Matcha Daily (kasdieninė) arbata - aukštos kokybės matcha arbata. Pagaminta iš 2 ir 3 derliaus arbatos lapų.
Matcha arbatos milteliai Matcha Magic - aukštos kokybės matcha arbata.
Lietuvoje užaugintų, rankomis kruopščiai nuskintų ir kokybiškai išdžiovintų žiedynų arbata ilgos dienos vakarui.
Natūralus vitaminų šaltinis - A, B1, B2, B3, K ir E, o vitamino C kiekis erškėtuogėse yra ~10 kartų didesnis negu juoduosiuose serbentuose ir net ~50 kartų didesnis nei citrinose, todėl pasižymi aukštesnėmis antioksidacinėmis savybėmis, nei kiti gerai žinomi antioksidaciniai vaisiai.
Tradicinė arbata, nuo seno vertinama ir mėgiama mūsų krašte. Kruopščiai rinkti, švelniai džiovinti ir nesmulkinti žiedai puodelyje atskleidžia savo geriausias savybes.
Natūrali ir gardi arbata, nuo seno vertinama mūsų krašte. Kruopščiai rinkti, lėtai džiovinti žiedai ne tik savo pievų kvapu ir skoniu džiugins, bet ir nuramins, atgaivins po sotaus valgio ar prieš miegą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite