Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Saldžiai kartus šokolado skonis patinka daugeliui. Ir šį visų mėgiamą skanėstą galima pasigaminti naudingą, paruošti jį be kofeino – stipraus stimuliatoriaus. Šokoladą gaminame su kerobu, kuris turi saldų skonį. Tam, kad šokoladas gautųsi karčiai saldus, galima įdėti truputį cikorijos miltelių. Kakavos sviestą naudojame nedezodoruotą.
Jums reikės:
200 g kakavos sviesto,
200 g kerobo miltelių,
2 šaukštų cikorijos (galima ir nedėti),
3–4 šaukštų medaus arba cukraus,
džiovintų vaisių ir riešutų pagal skonį.
Gaminimas:
1. Ištirpinkite kakavos sviestą, įstatę jį į vandens vonelę.
2. Leiskite truputį atvėsti ir sudėkite kerobą, cikoriją. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
3. Dėkite medų, cukrų arba fruktozę.
4. Įdėkite riešutų, saulėgrąžų, džiovintų vaisių (pagal skonį).
5. Viską išmaišykite ir supilkite į formeles saldainiams ar kokį kitą paruoštą indą, tinkamą stingdyti.
6. Saldainius ar šokoladą galima apibarstyti, apvolioti kokoso drožlėse, kapotuose riešutuose, vaflių trupiniuose.
7. Lipdyti ir apvolioti saldainius reikia iš karto ir pakankamai greit, kol masė dar elastinga.
Receptas: balarama.lt
Kakavos aliejaus gabaliukai (arba kakavos sviestas) – augaliniai riebalai išgaunami iš kakavmedžio sėklų. Turi subtilų šokolado aromatą ir skonį.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Ekologiški džiovinti bananai - švelnaus skonio, lengvas užkandis. Šie bananai puikiai tinka skaninti pusryčių košes, dribsnius, desertus, blynelius ar kepinius. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų ir kalio.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Ekologiški migdolų riešutai - puikus bei maistingas užkandis. Perdirbti riešutai naudojami migdolų miltams, migdolų pienui bei migdolų sviestui gaminti.
Ekologiški migdolų riešutai - puikus bei maistingas užkandis. Perdirbti riešutai naudojami migdolų miltams, migdolų pienui bei migdolų sviestui gaminti.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Sveiki! Ar galima vietoje kakavos sviesto naudoti kokoso alieju?
2018-12-14 18:49:52Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite