Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Avižų dribsniai su cinamonu

    Tai gardūs per naktį mirkyti avižų dribsniai su šildančiu cinamonu, šiek tiek melasos ir karamelės. Tobuli šaltojo sezono pusryčiai!

    Jums reikės:

    1 puodelio ekologiškų stambių avižų dribsnių EKO PLANET
    2 šaukštų ekologiško kokosų žiedų cukraus
    1 šaukštelio ekologiško Ceilono cinamono EKO PLANET
    1 arbatinio šaukštelio chia sėklų
    1 valgomojo šaukšto maltų ekologiškų linų sėmenų
    žiupsnelio druskos
    1 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
    2 šaukštų kokosų jogurto kito augalinio jogurto (pvz., migdolų)
    1 puodelio avižų pieno ar kito augalinio pieno

    Gaminimas:

    1. Indelyje arba dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus: avižas, kokosų žiedų cukrų, chia sėklas, linų sėmenis, cinamoną ir žiupsnelį druskos.

    2. Į dubenį su dribsniais įpilkite augalinio pieno, jogurto ir vanilės ekstrakto. Maišykite šaukštu, kol susimaišys.

    3. Perdėkite į stiklinį indą, uždenkite ir palikite sustingti per naktį arba mažiausiai 4 valandoms.

    4. Papuošimui padarykite glazūrą iš jogurto, citrinos sulčių ir klevų sirupo (viską sumaišykite), ir užtepkite suktinuko pavidalu ant viršaus. Jei norisi daugiau saldumo, galite užpilti cinamono ir cukraus mišinio. 

    Išeiga: 2 porcijos. 

    --

    Receptas: naturallieplantbased.com

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite