Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai gardūs per naktį mirkyti avižų dribsniai su šildančiu cinamonu, šiek tiek melasos ir karamelės. Tobuli šaltojo sezono pusryčiai!
Jums reikės:
1 puodelio ekologiškų stambių avižų dribsnių EKO PLANET
2 šaukštų ekologiško kokosų žiedų cukraus
1 šaukštelio ekologiško Ceilono cinamono EKO PLANET
1 arbatinio šaukštelio chia sėklų
1 valgomojo šaukšto maltų ekologiškų linų sėmenų
žiupsnelio druskos
1 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
2 šaukštų kokosų jogurto kito augalinio jogurto (pvz., migdolų)
1 puodelio avižų pieno ar kito augalinio pieno
Gaminimas:
1. Indelyje arba dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus: avižas, kokosų žiedų cukrų, chia sėklas, linų sėmenis, cinamoną ir žiupsnelį druskos.
2. Į dubenį su dribsniais įpilkite augalinio pieno, jogurto ir vanilės ekstrakto. Maišykite šaukštu, kol susimaišys.
3. Perdėkite į stiklinį indą, uždenkite ir palikite sustingti per naktį arba mažiausiai 4 valandoms.
4. Papuošimui padarykite glazūrą iš jogurto, citrinos sulčių ir klevų sirupo (viską sumaišykite), ir užtepkite suktinuko pavidalu ant viršaus. Jei norisi daugiau saldumo, galite užpilti cinamono ir cukraus mišinio.
Išeiga: 2 porcijos.
--
Receptas: naturallieplantbased.com
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiški stambūs avižų dribsniai. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite