Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Žaliųjų lęšių karis su rudaisiais ryžiais yra skanus ir sveikas vegetariškas patiekalas, kuris puikiai suderina skirtingų skonių ir tekstūrų ingredientus.
Jums reikės:
1 1/2 stiklinės ekologiškų žaliųjų lęšių EKO PLANET
1/2 šaukštelio kokosų aliejaus AMRITA
1 puodelis plius 1 valgomasis šaukštas vandens
1 mažas česnakas, smulkiai pjaustytas
3 šaukštai malto šviežio imbiero
2 šaukštai malto česnako
1 valgomasis šaukštas kario miltelių "Mild" SUMA ir 1 arbatinis šaukštelis
1/2 šaukšto kokosų žiedų cukraus AMRITA
1 arbatinis šaukštelis košerinės druskos
3/4 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės AMRITA
1/8–1/4 arbatinio šaukštelio maltų kajeno pipirų SUMA, naudokite daugiau, jei norite daugiau prieskonių, arba nenaudokite, jei esate jautrūs prieskoniams
1 skardinė kokosų pieno AMRITA
2 šaukštai šviežiai spaustų citrinų sulčių apie 1/2 didelės citrinos
Virti rudieji ryžiai "Basmati" AMRITA, patiekimui
Smulkinta šviežia kalendra, patiekimui
Gaminimas:
Nuplaukite ir nusausinkite lęšius ir juos atidėkite. Nustatykite greitpuodį, kad jis kaistų ir įdėkite kokosų aliejaus. Kai aliejus ištirps, įpilkite 1 šaukštą vandens, įdėkite visus česnakus, imbierą. Virkite, dažnai maišydami, kol česnakai suminkštės, maždaug 2 minutes. Suberkite kario miltelius, kokosų cukrų, druską, ciberžolę ir kajeną ir viską gerai išmaišykite. Stenkitės neįkvėpti iš puodo sklindančių garų (jie aštrūs!). Įpilkite lęšių, kokosų pieno ir 1 puodelį vandens. Išmaišykite, kad lęšiai visiškai pasidengtų skysčiu.
Norėdami sustabdyti troškinimo funkciją, paspauskite atšaukti, uždarykite dangtį, tada nustatykite 15 minučių kepti ant aukšto slėgio. (Prireiks maždaug 8 minučių, kol padidės slėgis, tada nuimkite laiką.) Kai laikmatis sustos, leiskite slėgiui natūraliai nusileisti 10 minučių, tada išleiskite, kad slėgis visiškai išeitų. Atidarykite dangtį ir įmaišykite citrinos sulčių. Paragaukite ir jeigu reikia pagardinkite pagal pageidavimą. Jei karis per tirštas, prireikus įpilkite dar šiek tiek vandens, kad suskystėtų šiek tiek. Patiekite karštą su ryžiais, pabarstę šviežia kalendra.
Skanaus!
Išeiga: išeina 4 porcijos
--
Receptas: wellplated.com
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Žalieji lęšiai yra geras augalinių baltymų šaltinis.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite