Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Žaliųjų lęšių karis su rudaisiais ryžiais

    Žaliųjų lęšių karis su rudaisiais ryžiais yra skanus ir sveikas vegetariškas patiekalas, kuris puikiai suderina skirtingų skonių ir tekstūrų ingredientus.

    Jums reikės:

    1 1/2 stiklinės ekologiškų žaliųjų lęšių EKO PLANET
    1/2 šaukštelio kokosų aliejaus AMRITA
    1 puodelis plius 1 valgomasis šaukštas vandens
    1 mažas česnakas, smulkiai pjaustytas
    3 šaukštai malto šviežio imbiero
    2 šaukštai malto česnako
    1 valgomasis šaukštas kario miltelių "Mild" SUMA ir 1 arbatinis šaukštelis
    1/2 šaukšto kokosų žiedų cukraus AMRITA
    1 arbatinis šaukštelis košerinės druskos
    3/4 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės AMRITA
    1/8–1/4 arbatinio šaukštelio maltų kajeno pipirų SUMA, naudokite daugiau, jei norite daugiau prieskonių, arba nenaudokite, jei esate jautrūs prieskoniams

    skardinė kokosų pieno AMRITA
    2 šaukštai šviežiai spaustų citrinų sulčių apie 1/2 didelės citrinos
    Virti rudieji ryžiai "Basmati" AMRITA, patiekimui
    Smulkinta šviežia kalendra, patiekimui

    Gaminimas:

    Nuplaukite ir nusausinkite lęšius ir juos atidėkite. Nustatykite greitpuodį, kad jis kaistų ir įdėkite kokosų aliejaus. Kai aliejus ištirps, įpilkite 1 šaukštą vandens, įdėkite visus česnakus, imbierą. Virkite, dažnai maišydami, kol česnakai suminkštės, maždaug 2 minutes. Suberkite kario miltelius, kokosų cukrų, druską, ciberžolę ir kajeną ir viską gerai išmaišykite. Stenkitės neįkvėpti iš puodo sklindančių garų (jie aštrūs!). Įpilkite lęšių, kokosų pieno ir 1 puodelį vandens. Išmaišykite, kad lęšiai visiškai pasidengtų skysčiu.

    Norėdami sustabdyti troškinimo funkciją, paspauskite atšaukti, uždarykite dangtį, tada nustatykite 15 minučių kepti ant aukšto slėgio. (Prireiks maždaug 8 minučių, kol padidės slėgis, tada nuimkite laiką.) Kai laikmatis sustos, leiskite slėgiui natūraliai nusileisti 10 minučių, tada išleiskite, kad slėgis visiškai išeitų. Atidarykite dangtį ir įmaišykite citrinos sulčių. Paragaukite ir jeigu reikia pagardinkite pagal pageidavimą. Jei karis per tirštas, prireikus įpilkite dar šiek tiek vandens, kad suskystėtų šiek tiek. Patiekite karštą su ryžiais, pabarstę šviežia kalendra.

    Skanaus!

    Išeiga: išeina 4 porcijos

    --

    Receptas: wellplated.com

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite