Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Anksčiau ciberžolė buvo žinoma kaip geltonasis kario prieskonis. Tačiau požiūris į šį prieskonį gerokai pasikeitė, dabar ciberžolė yra holistinio sveikatos pasaulio numylėtinė. Ir pagrindinė to priežastis - priešuždeginimės ciberžolės savybės.
Tai labai svarbu, nes uždegimas, ypač lėtinis, pasireiškia dviem pagrindiniais būdais:
- fizinis skausmu, pvz., sąnarių ar menstruacijų skausmais.
- sisteminiu disbalansu, įskaitant hormonų disbalansą.
Tad, ciberžolės įtraukimas į subalansuotą mitybą gali padėti sumažinti uždegiminius procesus ir pagerinti savijautą.
Tačiau tai ne vienintelis ciberžolės privalumas. Įvairiais tyrimais įrodyta ciberžolės galima nauda smegenų veiklai, taip pat pozityviai nuotaikai, atsipalaidavimui bei bendrai gerai savijautai.
Tad įdomu, kaip į savo mitybą įtraukti daugiau šio super prieskonio? Paprasta! Naudokite jį beveik visuose patiekaluose. Maltą ciberžolę galite dėti į karį, makaronus, ryžius ir sriubas. Netgi galite įmaišyti į rytines žaliąsias sultis, glotnučius, arbatą ar pasigalimti labai skanų ciberžolės Latte gėrimą.
Paruošėme jums keletą paprastų receptų su ciberžolės prieskoniu.
Idėjos pagrindiniam patiekalui:
Idėjos užkandžiui ar desertui:
Citrininiai energijos rutuliukai su ciberžole
Idėja skaniam gėrimui:
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite