Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Lengvai pagaminama vištiena su malta ciberžole. Gaunasi labai švelni ir sultinga.
Ingredientai:
2 arbatiniai šaukšteliai aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
600g vištienos krūtinėlės, supjaustytos kubeliais
1,5 arbatinio šaukštelio ekologiškos maltos ciberžolės AMRITA
0,5 arbatinio šaukštelio maltų kmynų SUMA
0,5 arbatinio šaukštelio druskos
0,5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
0,5 arbatinio šaukštelio maltų kajeno pipirų (nebūtina)
0,5 citrinos sulčių
Gamyba:
Įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės ugnies ir įpilkite alyvuogių aliejaus.
Vištienos gabaliukus pagardinkite ciberžole, kmynais, druska, pipirais ir kajenu, jei naudojate.
Į keptuvę sudėkite vištieną ir kepkite, kol iškeps, 8–10 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Į vištieną išspauskite citrinos sultis, patiekite su mėgstamais ingredientais ir skanaukite!
--
Receptas: familyfoodonthetable.com
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Kmynai turi daugybę naudingų medžiagų ir yra labai maistingi.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite