Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Kmynai naudojami ruošiant mėsos patiekalus, daržoves (bulves, kopūstus, morkas), duoną ir tepamus sūrelius. Kmynai labai dera su svogūnais, česnakais, mairūnais ir paprika.
Gamintojas: Suma Wholefoods.
Kilmės šalis: Jungtinė Karalystė.
Malti kmynai.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Specifinio skonio ir kvapo. Naudojama nedideliais kiekiais dėl itin stipraus kvapo. Patiekalams suteikia pikantiško skonio, dažnai pakeičia svogūnus ir česnakus. Ypač tinka ankštinių ir bulvių patiekalams.
Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Egzotišką skonį ir aromatą suteikiantis prieskonių mišinys arbatai ir šiltam pienui.
Ypatingo aromato ir unikalaus saldžiai aitraus skonio egzotiškas prieskonis. Tinka saldiems patiekalams ir gėrimams - košei, plovui, jogurtui, šokoladui, vaisių salotoms, tortams, meduoliams, keksams, kompotams, duonai, sausainiams, kavai ir arbatai - gardinti.Nevartoti termiškai neapdoroto.
Tirpus šveicariškas daržovių sultinys. Be glitimo, be mielių, be laktozės.
„Panch Puran“ yra populiarus bengališkas prieskonių mišinys, pagamintas iš 5 dažniausiai naudojamų egzotiškų prieskonių, o „panch“ bengališkai reiškia penkis.
Agar Agar milteliai yra natūrali augalinė želatinos alternatyva, pagaminta iš jūros bumblių. Šie miteliai puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje bei yra plačiai naudojamas kulinarijoje.
Kumino sėklos naudojamos sriuboms, troškiniams, gėrimams gardinti.
Raudonėlių CO2 ekstraktas yra gana stiprus ekstraktas, visuomenėje plačiai žinomas kaip turintis antimikrobinį poveikį. Taip pat kaip ir gvazdikėlių, cinamonų, dašių, egiptinių kmynų eteriniai aliejai. Be to raudonėlis dėl savo turtingo kvapo ir skonio yra dažnai naudojamas prieskonis. O plačiajai visuomenei žinomas kaip populiarus picų prieskonis.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Pankolio sėklos yra patrauklaus kvapo, saldaus skonio, primenantis anyžius arba saldymedį.
Primena anyžių, tačiau turi stipresnį saldymedžio skonį.
Aštroko, išraiškingo skonio, todėl tinka ruošiant salotas, humusą, ant sumuštinių ar daržovių.
Garstyčių skonis aitrus, bet ne kaip pipirai. Jis yra silpnesnis ir turi riešutų skonį.
Rausvųjų pipirų aromatas yra sodrus, primena gėlių, o skonis – saldokas našlaičių.
Kalendrų sėklos yra universalus prieskonis, turintis aitriai saldų skonį ir primenantis džiovintą apelsino žievelę.
Tobulai suderintas juodųjų, baltųjų, rausvųjų ir žaliųjų pipirų aromatas.
Kalendra yra ne tik labai kvapni, bet ir nepaprastai naudinga.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Žinomas kaip „saldusis kmynas“. Atrodo kaip kmynų sėklos, tik šiek tiek didesnės ir skirtingos spalvos. Skonis primena anyžių arba saldymedį. Tinka gardinti duoną, žuvies ir mėsos patiekalus, troškinius. Tinka gerti kaip arbatą.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite