Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis karis yra veganiška Palak Paneer (indiško špinatų ir saldaus pieno sūrio-panyro kario) versija. Tad ruošdami šį karį galite pasirinkti jums priimtinesnį sūrį: tofu arba panyrą.
.Jums reikės:
6-7 puodelių špinatų
4-5 puodelių vandens
1–½ puodelio tofu arba panyro sūrio (supjaustytos kąsnio dydžio kubeliais)
1 smulkiai supjaustyto pomidoro
Aitriosios paprikos pagal skonį (prideda aštrumo)
1 smulkiai supjaustyto svogūno
2 šaukštelių imbiero česnako pastos (tiesiog sutrinkite imbierą ir česnaką blenderyje su trupučiu vandens)
1 šaukštelio kumino sėklų
Dviejų lauro lapų
1 šaukštelio paprikos miltelių
Šlakelio citrinos sulčių
2 šaukštelių Garam Masala prieskonių mišinio
2 šaukštelių maltos kalendros
½ šaukštelio ciberžolės
2 šaukštų alyvuogių aliejaus arba kito augalinio aliejus
Druskos pagal skonį
Gaminimas:
Išeiga: 2 porcijos
Savito skonio šildantis prieskonis. Naudojamas daržovių, ryžių ir ankštinių patiekalams gardinti, kario prieskonių mišiniuose.
Kmynai turi daugybę naudingų medžiagų ir yra labai maistingi.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
3 pakuočių rinkinys po 200g. Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite