Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
itin paprastas įdomaus skonio krevečių pateikalas su ciberžolės milteliais, kuminu ir česnakais. Tik 5 ingredientai!
Jums reikės:
apytiksliai 36 didelės krevečių, atšildytų, nuluptų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 didelių česnako skiltelių, susmulkintų
1 šaukštelio ekologiškų ciberžolės miltelių
1/2 šaukštelio kumino miltelių
Druskos ir pipirų, pagal skonį
Gaminimas:
1. Nusausinkite krevetes popieriniu rankšluosčiu ir sudėkite į vidutinio dydžio dubenį.
2. Supilkite alyvuogių aliejuje, smulkintą česnaką, ciberžolės miltelius, kumino miltelius, druską ir pipirus.
3. Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite krevetes, kad būtų viename sluoksnyje.
4. Kepkite krevetes 1–2 minutes iš kiekvienos pusės (kol šiek tiek paruduos). Nukelkite nuo ugnies ir atidėkite į švarų dubenį. Taip iškepkite visas krevetes.
5. Patiekite su mėgiamu garnyru ar tiesiog valgykite kaip užkandį.
Išeiga: 4 porcijos.
--
Receptas: walderwellness.com
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Kmynai turi daugybę naudingų medžiagų ir yra labai maistingi.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Švelnaus skonio. Šalto spaudimo ypač tyras ekologiškas alyvuogių aliejus kasdieniniam gaminimui. Superior kategorijos alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių tik mechaninėmis priemonėmis.
Stipraus skonio. Šalto spaudimo ypač tyras ekologiškas alyvuogių aliejus kasdieniniam gaminimui. Superior kategorijos alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių tik mechaninėmis priemonėmis.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite