Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Krevetės su ciberžole, kuminu ir česnakais

    itin paprastas įdomaus skonio krevečių pateikalas su ciberžolės milteliais, kuminu ir česnakais. Tik 5 ingredientai!

    Jums reikės:

    apytiksliai 36 didelės krevečių, atšildytų, nuluptų

    2 šaukštų alyvuogių aliejaus

    2 didelių česnako skiltelių, susmulkintų

    1 šaukštelio ekologiškų ciberžolės miltelių

    1/2 šaukštelio kumino miltelių

    Druskos ir pipirų, pagal skonį

    Gaminimas:

    1. Nusausinkite krevetes popieriniu rankšluosčiu ir sudėkite į vidutinio dydžio dubenį.

    2. Supilkite alyvuogių aliejuje, smulkintą česnaką, ciberžolės miltelius, kumino miltelius, druską ir pipirus.

    3. Įkaitinkite keptuvę iki vidutinės-stiprios ugnies. Sudėkite krevetes, kad būtų viename sluoksnyje.  

    4. Kepkite krevetes 1–2 minutes iš kiekvienos pusės (kol šiek tiek paruduos). Nukelkite nuo ugnies ir atidėkite į švarų dubenį. Taip iškepkite visas krevetes. 

    5. Patiekite su mėgiamu garnyru ar tiesiog valgykite kaip užkandį. 

    Išeiga: 4 porcijos. 

    --

    Receptas: walderwellness.com

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite