Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Veganiškas Crème Brûlée desertas iš 5 ingredientų su Agar Agar milteliais.
Jums reikės:
1 puodelio (apie 235 ml) ekologiško kokosų pieno
2 šaukštų ekologiško kokosų palmių žiedų cukraus AMRITA
1/2 šaukštelio ekologiškų Agar Agar miltelių
1 šaukštelio vanilės ekstrakto
Žiupsnelis ekologiškos ciberžolės miltelių EKO PLANET
Gaminimas:
1. Į puodą supilkite pieną ir sudėkite likusius ingredientus. Virkite nuolat maišydami, kad nesusidarytų agaro miltelių gabalėliai. Kaitinkite iki kol mišinys užskais, bet neleiskite užvirti - nuimkite nuo viryklės.
2. Supilkite mišinį į indelius ir palikite šaldytuve porai valandų, kad sustingtų.
3. Užbertike kokosų cukraus ant viršaus ir pakaitinkite, kad cukrus karamelizuotųsi.
Štai ir viskas, skanaus!
Išeiga: 2 porcijos.
--
Receptas: nadiashealthykitchen.com
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite