Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės (2 porcijos):
1 stiklinė spindulinių pupuolių MUNG AMRITA
1 stiklinė nekepintų grikių EKOFRISA
1 stiklinė raudonųjų bolivinių balandų
0,5 stiklinės juodųjų arba paprastų bolivinių balandų AMRITA
1 v. š. lydyto sviesto (ghi) AMRITA GHEE arba kokosų aliejaus AMRITA
malto imbiero AMRITA, kumino AMRITA, ciberžolės, juodųjų pipirų
Gaminimas:
Iš vakaro užmerkite spindulines pupuoles.
Įkaitinkite keptuvę (arba storadugnį puodą) su geru šaukštu lydyto sviesto arba kokosų aliejaus. Sudėkite prieskonius: maltą imbierą, kuminą, ciberžolę, juoduosius pipirus. Suberkite pupuoles ir maišykite. Po 5 min. įpilkite verdančio vandens, kad gerokai apsemtų.
Po 10 min. sukrėskite nuplautas bolivines balandas ir grikius. Pasūdykite ir troškinkite ant silpnos ugnies dar kokias 5 min. Jei reikia, įdėkite patiekalo porciją vaikams ir pagardinkite sviestu.
Į likusią troškinio dalį sudėkite maltą baziliką, mairūną, aitriąją papriką. Šiek tiek patroškinkite. Patiekalą lėkštėje galite gardinti kepintomis moliūgų sėklomis, mėgstamu šaltai spaustu aliejumi, šviežių daržovių salotomis. Taip pat derės šlakelis sojų arba daugiau aštrumėlio turintis padažas.
Skanaus!
--
Receptas: http://skonis.lt/recipe/ivairiu-kruopu-troskinys/
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Bolivinė balanda (angl. quinoa - kynva) - kynvos nereikia pildyti ankštiniais augalais, ji savaime yra visapusė maistinė kultūra!
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Mung pupelės (Spindulinė pupuolė arba Žalioji) kilusios iš Indijos, tačiau kaip maisto produktas naudojamos tiek Pietų, tiek Rytų Azijos virtuvėse.
Grikis laikomas vienu naudingiausių maistinių augalų žemėje. Jis turi daugiau mineralų nei dauguma kitų grudinių kultūrų. Grikiuose daug skaidulų, antioksidantų ir visos esminės amino rugštys.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite