Ekologiškos spindulinės pupuolės MUNG AMRITA, 500 g

3,55 € su PVM7,10 € / 1 kg

Mung pupelės (Spindulinė pupuolė arba Žalioji) kilusios iš Indijos, tačiau kaip maisto produktas naudojamos tiek Pietų, tiek Rytų Azijos virtuvėse.

Prekės kodas: AE-MUN-500

Galiojimo data: 2022-05-20

Plačiai naudojamos kinų, korėjiečių ir Vietnamo virtuvėse. Iš žaliųjų pupelių gaminami plonieji kiniški makaronai fěnsī, o taip pat korėjietiškas želė nokdumuk.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK
Kilmės šalis: Kinija

Sudedamosios dalys: žalios Mung pupelės. 

Supakuota aplinkoje, kurioje gali būti glitimo, riešutų, sojos ir sezamų pėdsakų.

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė 1146 kJ/353 kcal
Riebalų 1.2 g
             - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0.3 g
Angliavandenių 62.8 g
             - iš kurių cukrų 1.5 g
Skaidulinių medžiagų 16.3 g
Baltymų 23.1 g
Druskos 0.04 g

Tai natūralus produktas, todėl gali būti likę akmenukų, prieš vartojimas nuplaukite ir peržiūrėkite.

Nevalytos ir neskaldytos mungo pupuolės labai tinka sriuboms ir troškiniams, ankštinių košėms. Pupeles galima valgyti vienas arba maišyti su ryžiais (khichari), taip pat malti miltus ir naudoti blynų ar duonos kepimui. Ciberžolė, kmynai, džiovintas imbieras ir kalendra labai tinka prie šių pupelių. Labai populiarūs yra šių pupelių daigai, kurie tampa viena svarbiausių daržovių Tolimųjų Rytų virtuvėse. Šie daigai gali būti kepami su kitomis daržovėmis, naudojami salotoms ir kaip įdarai įvairiems patiekalams. Apie daiginimą galite pasiskaityti plačiau.

Paruošimas: prieš verdant mirkyti šaltame vandenyje 4-8 valandas. Virti santykiu : 1 dalis pupelių, 3 dalys vandens. Virti 45-60 min.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiškos spindulinės pupuolės MUNG AMRITA, 500 g

Ekologiškos spindulinės pupuolės MUNG AMRITA, 500 g

Mung pupelės (Spindulinė pupuolė arba Žalioji) kilusios iš Indijos, tačiau kaip maisto produktas naudojamos tiek Pietų, tiek Rytų Azijos virtuvėse.