Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Tai labai skanūs, sotūs ir maistingi kepsneliai - kotletukai.
Jums reikės:
1,5 stiklinės spindulinių pupuolių MUNG,
1 svogūno,
1 morkos,
Ghee sviesto kepimui,
žiupsnelio Himalajų druskos
0,5 arb. šaukštelio malto kumino ar kitų mėgstamų prieskonių.
Gaminimas:
Pupuoles perplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir pamirkykite ~10 valandų. Išmirkusias pupuoles pavirkite ~15 min. Nusunkite ir sutrinkite iki rupių gabaliukų su virtuviniu kombainu. Keptuvėje ant ghee sviesto pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir sutarkuotą morką. Dubenyje sumaišykite pakepintas daržoves, trintas Mung pupuoles, druską, prieskonius ir išminkykite iki vientisos masės. Jeigu masė labai biri, galite papildomai įmušti vieną kiaušinį. Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kepsnelius ir apkepinkite juos keptuvėje ant ghee sviesto. Prie šių kepsnelių puikiai tinka šviežių daržovių salotos.
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė (raimonda_bing - Instagram)
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Mung pupelės (Spindulinė pupuolė arba Žalioji) kilusios iš Indijos, tačiau kaip maisto produktas naudojamos tiek Pietų, tiek Rytų Azijos virtuvėse.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite