Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Gardiems pusryčiams - migdolų miltų ir bananų blyneliai.
Jums reikės:
2 bananų
2 kiaušinių
Pusės stiklinės pieno
1 stiklinės migdolų miltų AMRITA
Pusės stiklinės miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
0,25 arbat. šaukštelio vanilės ekstrakto
Jūsų mėgamų riešutų ir sirupo pagardinimui.
Ruošimas:
Bananus sutrinkite iki vientisos tyrės. Įmuškite kiaušinius, įpilkite pieno ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus, gerai išmaišykite. Suberkite kepimo miltelius, vanilės ekstraktą ir migdolų miltus. Viską labai gerai išmaišykite. Kepkite įkaitintame sviesto ir aliejaus mišinyje, kol blynai apskrus iš abiejų pusių.
Skanaus!
Migdolų miltai geriausias ir sveikiausias pasirinkimas vietoje įprastinių miltų. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Naudojami įvairiems kepiniams gaminti, tinka kepant sausainius, pyragus. Šie miltai yra labai maistingi ir turi daugybę naudingų savybių. Jie yra puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Tinka sportuojantiems ir...
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas ir intensyvaus karamelinio skonio.
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Ekologiški migdolų riešutai - puikus bei maistingas užkandis. Perdirbti riešutai naudojami migdolų miltams, migdolų pienui bei migdolų sviestui gaminti.
Ekologiški migdolų riešutai - puikus bei maistingas užkandis. Perdirbti riešutai naudojami migdolų miltams, migdolų pienui bei migdolų sviestui gaminti.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas ir intensyvaus karamelinio skonio.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite