Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
100 g lydyto ghi sviesto AMRITA GHEE (tešlai)
180 g miltų (tešlai)
100 g kokosų žiedų cukraus AMRITA (tešlai)
1 vnt. citrinos (tešlai)
1 arbatinis šaukštas tarkuotos citrinos žievelės
1500 g moliūgo (įdarui)
4 kiaušinių
120 ml riebios giretinėlės
100 rudojo cukraus
1 arbartinio šaukšto Ceilono cinamono
1 arbatinio šaukšto malto imbiero
1 arbatinio šaukšto maltų gvazdikėlių
1 arbatinio šaukšto himalajų druskos
Gaminimas:
Miltus sutrupinkite sumaišykite su sviestu. Įmuškite kiaušinį, supilkite cukrų, įberkite žiupsnelį druskos, sukrėskite citrinos žievelę, viską sumaišykite iki vientisos masės. Gautą masę suvyniokite į plėvelę ir palaikykite šaldytuve (apie 3 val.)
Iškočiokite tešlą ir patieskite apvalioje skardoje, prispauskite kraštus. Lakštą subadykite šakute, užklokite folija. Kepkite 180ºC temperatūros orkaitėje apie 15 min. Pyrago pagrindą palikite atvėsti.
Moliūgo minkštimą supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į skardą ir kepkite 180ºC karštumo orkaitėje apie 50 min. Iškeptą moliūgą atvėsinkite ir sutrinkite iki tyrės (2 puodeliai).
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Baltymus suplakite iki standžių putų. Dubenyje sumaišykite moliūgų tyrę, grietinėlę, su cukrumi išsuktus kiaušinių trynius ir prieskonius. Supilkite kiaušinių baltymus ir gerai išmaišykite.
Supilkite masę ant pusiau iškepto pyrago papločio, pašaukite į 200ºC temperatūros orkaitę, kepkite 35 min., apibarstykite cukrumi ir cinamonu ir dar pakepkite 5 min. Atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite su plakta grietinėle.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Imbieras - vienas populiariausių prieskonių. Jis lengvina maisto įsisavinimą, suteikia jam aštraus skonio.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite