Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Veganiški putėsiai yra švelnus ir malonaus skonio kreminis desertas. Ir smagiausia, kad pagaminamas vos iš dviejų ingredientų - kokosų gėrimo (pieno) ir skaldytų kakavos pupelių!
Jums reikės:
300 g skaldytos kakavos pupelių arba juodojo šokolado
1 skardinės kokosų pieno (šaldyto)
Gaminimas:
1. Plaktuvu išplakite šaldytą kokosų pieną iki kol įgaus kreminės tekstūros (apie 3-5 minutes).
2. Išlydikite skaldytas kakavos pupeles. Tą galite padaryti keptuvėje, kaitinant ant nedidelės ugnies arba mikrobangų krosnelėje.
3. Supilkite šokoladą į kokosų išplaktą kokosų pieną. Plakite vidutiniu ir mažu greičiu dar 30–60 sekundžių, tada padidinkite iki didelio greičio dar maždaug 60 sekundžių. Taip gausite gražią purią tekstūrą. Nepermaišykite.
4. Išpilstykite putėsius į indelius ir atvėsinkite. Indelius uždenkite plastikine plėvele ir šaldykite 15-30 minučių. Kuo tirštesnių putėsiu norite, tuo ilgiau šaldykite.
5. Patiekite su jūsų mėgiamais priedais, tai gali būti grietinėlė, šviežios ar džiovintos uogos, kokosų drožlės, skaldytos kakavos pupelės ir kt.
Išeiga: 4 porcijos.
--
Receptas: pinchmegood.com
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite