Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Sotus, maistingas ir natūraliai saldus sluoksniuotas desertas su chia sėklomis, šviežiomis ar liofilizuotomis uogomis ir kerobo milteliais. Paprasta pagaminti ir labai skanu!
Jums reikės:
1 puodelio nesaldinto jogurto
6 šaukštų per naktį mirkytų čija (chia) sėklų - geriausia išmirkyti augaliniame piene
3/4 stiklinės šilauogių, galite naudoti liofilizuotas
3/4 stiklinės aviečių, galite naudoti liofilizuotas
2 šaukštų ekologiškų kerobo miltelių
1/8 šaukštelio ekologiško Ceilono cinamono miltelių
Gaminimas:
1. Nedideliame dubenyje sumaišykite kerobo miltelius, cinamoną ir nesaldintą jogurtą.
2. Į stiklinę sluoksniais sudėkite ingredientus:
- apatiniam sluoksniui naudokite augaliniame piene išmirkytų chia sėklų sluoksnį
- šilauogių sluoksnį
- kerobo - jogurto sluoksnį
- aviečių sluoksnį
- papuošimui galite uždėti dar šiek tiek jogurto su kerobu ir užbarstyti cinamonu.
Išeiga: dvi stiklinės
--
Receptas: australiancarob.com
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite