Pristatymas per 1-3 d.d. Užsakymus nuo 50 eur. pristatome NEMOKAMAI!
Išaugintos saulėtoje Pietų Amerikoje ispaninio šalavijo sėklos. Tinka dėti į vaisių kokteilius, sultis, salotas, pudingus, jogurtą, sriubą, duoną, saldžius kepinius bei kitus patiekalus. Trumpam palikus išbrinkti vandenyje, sultyse ar jogurte, gausite drebučius. Vartojamos mitybai praturtinti. Rekomenduojama suvartoti ne daugiau kaip 15 g per parą. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino B1, kalcio, fosforo, magnio, geležies, cinko, omega-3 riebalų rūgščių. Baltymų šaltinis.
Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.
Svarbu! Internetinėje parduotuvėje pateikta maistinės vertės ar kita informacija gali skirtis nuo informacijos, esančios ant produkto pakuotės.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.
Kilmės šalis: Paragvajus/ Argentina.
Sudedamosios dalys: ispaninio šalavijo (angl. chia, lot. Salvia hispanica) sėklos.
Supakuota aplinkoje, kurioje yra pakuojami riešutai, sezamų sėklos, sojos ir glitimo turintys produktai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1911 kJ/ 464 kcal |
Riebalų | 34 g |
- iš kurių sočiųjų | 3.3 g |
- mononesočiųjų | 2.2 g |
- polinesočiųjų | 28 g |
Angliavandenių | 0.9 g |
- iš kurių cukrų | 0.9 g |
Skaidulų | 38 g |
Baltymų | 20 g |
Druskos | <0.01 g |
Tiamino (B1) | 0.67 mg (61% RMV) |
Kalcio | 606 mg (76% RMV) |
Fosforo | 785 mg (112% RMV) |
Magnio | 306 mg (82% RMV) |
Geležies | 6.9 mg (49% RMV) |
Cinko | 4.4 mg (44% RMV) |
Omega-3 riebalų rūgščių | 22 g (iš alfa linoleno rūgšties) |
RMV - referencinė maistinė vertė.
Tinka dėti į vaisių kokteilius, sultis, salotas, pudingus, jogurtą, sriubą, duoną, saldžius kepinius bei kitus patiekalus. Trumpam palikus išbrinkti vandenyje, sultyse ar jogurte, gausite drebučius. Vartojamos mitybai praturtinti.
Kanapės - puikus dietinis produktas. Geriausia vartoti sumaltas sėklas. Galima dėti į salotas, kruopas ar kitus jūsų mėgstamus patiekalus.
Skanu daigintos arba pakepintos!Saulėgrąžų sėklos - puikus energijos šaltinis.
Lukštentos kanapių sėklos valgomos kaip sveikas užkandis, dedamos į sriubas, makaronus ar salotas. Puikus pagardas į daugelį gaminių! Universalūs, skanūs pabarstukai subalansuotai mitybai palaikyti, turtingi polinesočiomis omega 3 ir 6 rūgštimis.
Šventkmyniai - tai petražolių šeimos augalai, savo aromatu ir skoniu primenantys kmynus. Juos galime berti ant duonos, šventkmyniai puikiai paskanins lęšių, bulvių ar kitų daržovių patiekalus.
Burnočiai kulinarijoje vartojami panašiai kaip ryžiai.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite