Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Kreminis aviečių, bananų ir kokosų glotnutis su traškiais, šokoladiniais kakavos gabalėliais. Puikūs lengvi pusryčiai ar užkandis. Paruošti užtruksite vos 5 minutes!
Jums reikės:
1 puodelio migdolų gėrimo
1 puodelio šaldytų aviečių (galite naudoti ir liofilizuotas avietes)
1 puodelio šaldyto supjaustyto banano (iš vieno didelio banano gaunamas ~1 puodelis)
2 šaukštų kokosų gėrimo arba kokosų miltelių maišytų vandeniu
2 šaukštų anakardžių kremo ORIVEGO
2 šaukštų skaldytų kakavos pupelių
1-2 džiovintų datulių be kauliukų
1 šaukšto Vegan kolageno Ancient + Brave
Kaip papildomus ingredientus užbarstymui galite naudoti:
1-2 šaukštus granolos
šviežių ar liofilizuotų aviečių
skaldytų kakavos pupelių
kokosų drožles ar kokosų traškučius
kitas patinkančias uogas ar sėklas, tinka ir riešutai
Gaminimas:
1. Greitaeigiame maišytuve iki vientisos masės sumaišykite migdolų pieną, šaldytus bananaus, jogurtą, anakardžių kremą bei kolageną. Įdėkite datules pagal skonį ir suplakite.
2. Į turimą masę įdėkite skaldytas kakavos pupeles ir kelias sekundes paplakite, kad susimaišytų.
3. Jei norite, kad glotnutis būtų dar sotesnis, pridėkite granolos ir papuoškit epapildomais priedais - kakavos pupelėmis, kokosų drožlėmis ar traškučiais, patinkančiomis uogomis, sėklomis, riešutais.
Štai ir viskas, skanaus!
--
Receptas: minimalistbaker.com
Skanios, minkštos datulės, kurios gali būti naudojamos kaip užkandis ar saldus ingredientas gėrimams, kremams, sausainiams, pyragams ir saldainiams gaminti.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Puikus užkandis. Tinka įvairių desertų, kepinių ir kitų patiekalų gamybai bei puošimui. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų. Turi daug skaidulinių medžiagų. Kalio šaltinis. Tinka veganams ir žaliavalgiams.
ORIVEGO® anakardžių ypač švelnaus skonio, kreminės tekstūros kremas.
Šis veganiškas kolagenas - tai puikus energijos suteikiantis aviečių, sausmedžio uogų, burokėlių, augalinių baltymų, kolagenui būdingų aminorūgščių, jodo, vitamino C bei D mišinys. Tobulas baltymų ir prebiotinių skaidulų šaltinis. Odą giliai maitina iš vidaus, o ląsteles apsaugo nuo oksidacinio streso.
Veganiški kokosų milteliai yra veganiška alternatyva įprastam karvės pienui. Milteliai pasižymi natūraliu kokosų aromatu bei skoniu. Tinka padažams ir sriuboms sutirštinti, gardinti kavą, pusryčių dribsnius, kokteilius, jogurtą, ledams gaminti. Be GMO.
Puikaus skonio „The Beginnings“ avižinė granola su mangais – švelniai kepta, be glitimo, kiaušinių ir pieno produktų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite