Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Lengvai ir greitai pagaminami blynai su avižų sėlenomis. Avižų sėlenose daug skaidulinių medžiagų.
Jums reikės:
1 saldus obuolys
1 puodelis avižų sėlenų EKO PLANET
1/3 puodelio avižų EKO PLANET
1 šaukštelis kepimo miltelių DOVES FARM
1 šaukštelis malto Ceilono cinamono AMRITA
2 kiaušiniai
1/2 puodelio nesaldinto migdolų pieno
2 šaukštai medaus
2 šaukštai ištirpinto kokosų aliejaus AMRITA
Patiekimui:
Gaminimas:
Nulupkite obuolį ir supjaustykite obuolį į smulkius, lygius gabalėlius.
Dideliame dubenyje sumaišykite susmulkintą obuolį, avižų sėlenas, avižas, kepimo miltelius, maltą cinamoną, kiaušinius, nesaldintą migdolų pieną, medų ir kokosų aliejų. Gerai išmaišykite. Mišinys turi būti tirštas, jei reikia, galite įpilti šiek tiek daugiau migdolų pieno.
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies.
Kai keptuvė įkais, įpilkite 1/4 puodelio tešlos į karštą keptuvę. (Nereikia tepti keptuvės, nes tešloje yra kokosų aliejaus, kuris neleis jai prilipti).
Kepkite blyną 3–4 minutes, tada apverskite ir kepkite dar 3–4 minutes arba iki auksinės rudos spalvos.
Ir taip visus likusius blynus.
Norėdami patiekti, galite apšlakstyti agavų sirupu.
Skanaus!
Receptas: asweetpeachef.com
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Kepimo milteliai be kviečių ir glitimo. Tinka veganams.
Ekologiškas tyras maistinis kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Tai greitai paruošiami, lengvi, greitai virškinami dribsniai, suteikiantys daug energijos.
Ekologiški stambūs avižų dribsniai. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas ir intensyvaus karamelinio skonio.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite