Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Be glitimo lengvai pagaminamas pudingas. Pakeitus keletą ingredientų gali būti veganiškas.
Ingredientai:
1 puodelis ekologiškų anakardžių riešutų AMRITA
2 šaukštai ekologiško šviesaus agavų sirupo AMRITA
2 šaukštai medaus (veganiškam variantui pakeiskite tuo pačiu agavų sirupu)
2 šaukštai ekologiškų kakavos miltelių AMRITA
3 šaukštai ekologiškų skaldytų kakavos pupelių AMRITA, dar truputi patiekimui
3 šaukštai chia sėklų AMRITA
Žiupsnelis jūros druskos
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto
1 puodelis vandens
Gamyba:
Pamirkykite anakardžių riešutus vėsiame vandenyje mažiausiai 2 valandoms arba per naktį;
Nusausinkite ir nuplaukite riešutus, ir sudėkite į maišytuvą. Sudėkite likusius ingredientus ir supilkite vandenį. Plakite iki vientisos masės apie 3 minutes, priklauso nuo maišytuvo stiprumo.
Perpilkite pudingą į serviravimo stiklines, uždenkite ir įdėkite į šaldytuvą maždaug 2 valandoms arba kol sustings.
Pabarstykite papildomais skaldytais kakavos pupelėm, vaisiais, kokosu ar kitais riešutais pagal pageidavimą ir patiekite. Geriausia suvartoti per 24 valandas.
Skanaus!
--
Receptas: acalculatedwhisk.com
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Sumažinto riebumo kakavos milteliai RAW 10-12%. Kakavos milteliai puikiai tiks karšto šokolado ir kitų karštų gėrimų gamybai, pieno kokteiliams gardinti, pudingams, įvairiems kepiniams, desertų papuošimui.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite