Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
2 puodelių stambių avižinių dribsnių "Jumbo" AMRITA
¼ puodelio migdolų miltų AMRITA
1 šaukštelis kepimo miltelių DOVES FARM
¼ šaukštelio kepimo sodos DOVES FARM
½ šaukštelio jūros druskos
2 šaukšteliai malto cinamono AMRITA
¼ puodelio kokosų cukraus arba bet kokio granuliuoto cukraus
30g lydyto sviesto AMRITA GHEE arba kokosų aliejaus AMRITA
2 puodeliai paprasto pieno, migdolų, kokosų ir kt.
¼ puodelio graikiško jogurto
2 kiaušinių
2 šaukštelių gryno vanilės ekstrakto NIELSEN MASSEY
2 puodelių mėlynių (šviežių arba šaldytų)
1 arbatinio šaukštelio cinamono cukraus užpilui
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Stiklinę kepimo formą ištepkite riebalais ir atidėkite.
2. Atskirame dubenyje sumaišykite avižas, migdolų miltus, kepimo miltelius, sodą, druskos cukrų ir cinamoną. Atidėti.
3. Atskirame mažame dubenyje, ištirpinkite sviestą (arba kokosų aliejų).
4. Dideliame dubenyje suplakite graikišką jogurtą, kiaušinius ir vanilę.
5. Supilkite ištirpintą sviestą, pieną ir plakite iki vientisos masės.
6. Sudėkite sausus ingredientus ir gerai išmaišykite.
7. Švelniai įmaišykite mėlynes į mišinį.
8. Visą gautą masę supilkite į kepimo formą ir tolygiai paskirstykite.
9. Pabarstykite cinamono cukrų ant avižinių dribsnių viršaus.
10. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30–40 minučių (trumpiau, jei naudojate šviežias uogas, ilgiau, jei naudojate šaldytas). Avižiniai dribsniai turi būti apskrudę viršuje, o švelniai palietus pirštu, viršus turėtų atšokti.
11. Leiskite atvėsti 15 minučių ir patiekite šiltą. Taip pat iškepus galite šaldyti ir patiekti šaltą.
Skanaus!
--
Receptas: https://joyfoodsunshine.com/
Maistinė soda be glitimo, skirta įvairių kepinių kepimui. Taip pat gali būti naudojama kaip valomoji priemonė.
Migdolų miltai geriausias ir sveikiausias pasirinkimas vietoje įprastinių miltų. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Naudojami įvairiems kepiniams gaminti, tinka kepant sausainius, pyragus. Šie miltai yra labai maistingi ir turi daugybę naudingų savybių. Jie yra puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Tinka sportuojantiems ir...
Kepimo milteliai be kviečių ir glitimo. Tinka veganams.
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite