Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
-30%
Migdolų miltai geriausias ir sveikiausias pasirinkimas vietoje įprastinių miltų. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Naudojami įvairiems kepiniams gaminti, tinka kepant sausainius, pyragus. Šie miltai yra labai maistingi ir turi daugybę naudingų savybių. Jie yra puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Tinka sportuojantiems ir norintiems sveikai maitintis.
Laikymo sąlygos: atidarius laikykite sandariai, vėsioje ir sausoje vietoje.
Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.Sudedamosios dalys: migdolų miltai.
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 2556 kJ/611 kcal |
Riebalų | 50.6 g |
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 3.8 g |
Angliavandenių | 16.9 g |
- iš kurių cukraus | 4.9 g |
Skaidulinių medžiagų | 10.4 g |
Baltymų | 21.9 g |
Druskos | 0 g |
Kalcio | 248 mg (31% RMV*) |
Geležies | 4.3 mg (31% RMV*) |
*- referencinė maistinė vertė
Migdolų miltai skirti kepiniams gardinti, dietiniams patiekalams gaminti.
Jūsų dėmesiui tikro ispaniško pyrago receptas iš šiltųjų kraštų!
Jums reikės:
270 gr. migdolų miltų
Kvietinių miltų
6 kiaušinių
Stiklinės cukraus
Žiupsnelio druskos
Cinamono
Vanilinio cukraus
Gaminimas:
1) Kiaušinių trynius su puse stiklinės cukraus, cinamonu ir vaniliniu cukrumi labai gerai suplakti elektriniu mikseriu.
2) Kiaušinių baltymus suplakti su druska ir kita puse stiklinės cukraus iki standžių putų. Cukrų pilti po truputi beplakant.
3) Abu plakinius atsargiai sumaišyti į vieną.
4) Į gautą masę, taip pat atsargiai, įmaišyti migdolų ir kvietinių miltų mišinį.
Kepti vidutinio dydžio pyrago formoje 45 minutes, 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą palaikyti dar 15 min. pradarytoje išjungtoje orkaitėje.
Tikrai labai skanus pyragas, be riebalų, kvietinių miltų čia taip pat nedaug, todėl patiks merginoms, kurios jaudinasi dėl savo kūno formų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite