Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

Reduced price!
Migdolų miltai AMRITA, 300 g

-20%

Migdolų miltai AMRITA, 300 g

5,59 € su PVM

6,99 € su PVM

Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: A-MGDM-300

Apie prekę

Laikymo sąlygos: atidarius laikykite sandariai, vėsioje ir sausoje vietoje.

Gamintojas: AMRITA - UAB EKO PIRK.
Kilmės šalis: JAV.

Sudėtis

Sudedamosios dalys: migdolų miltai.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energinė vertė       2556 kJ/611 kcal
Riebalų               50.6 g
        - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių     3.8 g
Angliavandenių 16.9 g
        - iš kurių cukraus 4.9 g
Skaidulinių medžiagų  10.4 g
Baltymų 21.9 g
Druskos 0 g
Kalcio 248 mg (31% RMV*)
Geležies 4.3 mg (31% RMV*)

*- referencinė maistinė vertė

Naudojimas

Migdolų miltai skirti kepiniams gardinti, dietiniams patiekalams gaminti.

Jūsų dėmesiui tikro ispaniško pyrago receptas iš šiltųjų kraštų!

Jums reikės:

270 gr. migdolų miltų
Kvietinių miltų
6 kiaušinių
Stiklinės cukraus
Žiupsnelio druskos
Cinamono
Vanilinio cukraus

Gaminimas:

1) Kiaušinių trynius su puse stiklinės cukraus, cinamonu ir vaniliniu cukrumi labai gerai suplakti elektriniu mikseriu.
2) Kiaušinių baltymus suplakti su druska ir kita puse stiklinės cukraus iki standžių putų. Cukrų pilti po truputi beplakant.
3) Abu plakinius atsargiai sumaišyti į vieną.
4) Į gautą masę, taip pat atsargiai, įmaišyti migdolų ir kvietinių miltų mišinį.
Kepti vidutinio dydžio pyrago formoje 45 minutes, 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą palaikyti dar 15 min. pradarytoje išjungtoje orkaitėje.
Tikrai labai skanus pyragas, be riebalų, kvietinių miltų čia taip pat nedaug, todėl patiks merginoms, kurios jaudinasi dėl savo kūno formų.

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Migdolų miltai AMRITA, 300 g

Migdolų miltai AMRITA, 300 g

Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį.