Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis paprastas pyragas su migdolų miltais, bananais ir su šokoladiniu glaistu yra puikus būdas sunaudoti pernokusius bananus!
Jums reikės:
Pyragui:
3 vidutinio dydžio, gerai prinokusių bananų (arba 2 didelių)
3 kiaušinių
3 a.š. gryno agavų sirupo AMRITA (tinka ir klevų sirupas)
1,5 šaukštelio vanilės ekstrakto NIELSEN MASSEY
0,5 šaukštelio migdolų ekstrakto (nebūtina)
2,5 puodelio migdolų miltų AMRITA
1/2 puodelio kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis kepimo sodos DOVES FARM
1/2 šaukštelio kepimo miltelių DOVES FARM
1/4 šaukštelio druskos
Glaistui:
1,5 puodelio šokolado gabaliukų
0,5 puodelio pieno (tinka ir augalinis pienas)
Gaminimas:
Pyrago paruošimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą išklokite su kepimo popieriumi.
2. Su virtuviniu kombainu arba mikseriu sumaišykite bananus, kiaušinius, sirupą, vanilę ir migdolų ekstraktą. Išmaišykite viską iki vientisos masės.
3. Suberkite sausus ingredientus- migdolų miltus, krakmolą, sodą, kepimo miltelius ir druską. Viską gerai išmaišykite.
4. Supilkite tešlą į paruoštą kepimo formą.
5. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje įkaitintoje orkaitėje 30–35 minutes arba tol, kol pyragas taps auksinės rudos spalvos, o į centrą įsmeigtas dantų krapštukas bus švarus.
6. Prieš dėdami šokoladinį glaistą, leiskite pyragui visiškai atvėsti. (Jei norite, galite įdėti į šaldytuvą, kad pagreitintumėte šį procesą.)
Glaisto paruošimas:
1. Ištirpinkite šokoladą ir pieną kartu ant silpnos ugnies puode ant viryklės.
2. Užpilkite glaistą ant atvėsusio pyrago ir mentele šokoladinį glaistą tolygiai paskirstykite ant pyrago.
3. Pyragą dėkite į šaldytuvą, kad glaistas sustingtų.
4. Supjaustykite pyragą į 12-16 gabalėlių ir skanaukite.
Skanaus!
--
Receptas: https://www.onelovelylife.com
Maistinė soda be glitimo, skirta įvairių kepinių kepimui. Taip pat gali būti naudojama kaip valomoji priemonė.
Migdolų miltai geriausias ir sveikiausias pasirinkimas vietoje įprastinių miltų. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Naudojami įvairiems kepiniams gaminti, tinka kepant sausainius, pyragus. Šie miltai yra labai maistingi ir turi daugybę naudingų savybių. Jie yra puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Tinka sportuojantiems ir...
Kepimo milteliai be kviečių ir glitimo. Tinka veganams.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Pagamintas iš geriausių vanilės ankščių. Ekstraktas gaminamas remiantis unikalia technologija. Aromatas yra brandinamas ir išlaikomas tol, kol pasiekia geriausią skonį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite