Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Labai skanus pyragas su migdolų miltais, tinka veganams.
Ingredientai:
165 g migdolų miltų AMRITA
120 g universalių miltų – prieš naudodami išsijokite miltus. Migdolų pyragui be glitimo, galite naudoti baltųjų speltos miltus arba universalius miltus be glitimo.
100 g granuliuoto saldiklio – galite naudoti baltąjį cukrų arba eritritolį kaip alternatyvą
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių DOVES FARM
½ arbatinio šaukštelio kepimo sodos DOVES FARM
¼ arbatinio šaukštelio druskos
240 ml migdolų pieno
10 ml obuolių sidro acto ASPALL
80 ml tirpinto kokosų aliejaus AMRITA
5 ml vanilės ekstrakto
2,5 ml migdolų ekstrakto
Papuošimui
⅓ puodelio skaldytų migdolų
2 cukraus pudros
Gamyba:
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Kepimo formą ištepkite aliejumi arba veganišku sviestu.
Į didelį dubenį suberkite visus sausus ingredientus: persijotus miltus, migdolų miltus, kepimo miltelius, sodą, druską, cukrų ir labai gerai išmaišykite.
Sausų ingredientų centre padarykite duobutę ir įpilkite migdolų pieno, lydyto veganiško sviesto, obuolių acto, vanilės ekstrakto ir migdolų ekstrakto.
Silikonine mentele maišykite migdolų miltų pyrago tešlą, kol ji susimaišys ir nebeliks miltų gumuliukų. Nepermaišykite, kitaip pyragas taps guminis.
Pyrago tešlą perkelkite į kepimo formą ir ant viršaus pabarstykite skaldytus migdolus.
Šiek tiek užspauskite migdolus ant tešlos, kad jie suliptų.
Kepkite pyragą 35–40 minučių 180 °C temperatūroje arba tol, kol jo viršus taps aukso rudos spalvos, o pyrago viduryje įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.
Palikite pyragą, kad atvėstų. Pyragas šiek tiek suplokštės, tai normalu.
Pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Skaidrus ir malonaus obuolių skonio. Be sulfatų.Tinka vegetarams, veganams ir celiakija sergantiems žmonėms.
Maistinė soda be glitimo, skirta įvairių kepinių kepimui. Taip pat gali būti naudojama kaip valomoji priemonė.
Speltos- tai senovinė kviečių rūšis. Šie miltai puikiai tinka duonai, bandelėms, pyragams, picos tešlai, tortų pagrindams, sausainiams, paplotėliams, blyneliams, virtinukams, makaronams, bei padažams gaminti.
Migdolų miltai geriausias ir sveikiausias pasirinkimas vietoje įprastinių miltų. Kepiniams suteikia švelnų migdolams būdingą skonį. Naudojami įvairiems kepiniams gaminti, tinka kepant sausainius, pyragus. Šie miltai yra labai maistingi ir turi daugybę naudingų savybių. Jie yra puikus baltymų, skaidulų ir sveikų riebalų šaltinis. Tinka sportuojantiems ir...
Kepimo milteliai be kviečių ir glitimo. Tinka veganams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite