Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Kreminė, soti, veganiška sriuba su pievagrybiais ir rudaisiais Basmati ryžiais. Sušildantis pasirinkimas vakarienei.
Indredientai:
2 valg. šaukštų ekologiško šalto spaudimo kokosų aliejaus AMRITA
2 vidutinio dydžio morkų, smulkiai pjaustytų
3 saliero stiebų, susmulkintų
1 didelio rausvo svogūno, smulkiai pjaustyto
2 skiltelės česnako, susmulkintos
250 g pievagrybių, supjaustytų griežinėliais
2 šaukštų miltų (naudokite jūsų mėgiamus pagal pasirinkimą), puikiai tiks ekologiški kokosų miltai AMRITA
1/2 puodelio ekologiškų rudųjų Basmati ryžių AMRITA
4 ½–5 puodelių daržovių sultinio
1 arbatinio šaukštelio džiovintų raudonėlių
1 valg. šaukšto šviežių čiobrelių
druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį
1 puodelio ekologiško kokosų pieno AMRITA
Partiekimui - paskrudintos duonelės.
Gamyba:
1. Į didelį puodą įpilkite kokosų aliejaus ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies.
2. Sudėkite morkas, salierus, svogūnus, česnakus ir grybus ir patroškinkite apie 8 minutes.
3. Įberkite miltus ir gerai išmaišykite. Įpilkite ryžius, daržovių sultinį, džiovintus raudonėlius ir šviežius čiobrelius. Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Viską užvirinkite, tada sumažinkite iki mažos ugnies.
4. Troškinkite apie 50–60 minučių, maišydami maždaug kas 10 minučių, kol laukiniai ryžiai išvirs. Įpilkite kokosų pieno ir pavirkite dar 2–3 minutes, kad įkaistų.
5. Nukelkite nuo viryklės ir patiekite kartu su duona. Skanaus!
--
Receptas: jessicainthekitchen.com
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas šalto spaudimo kokosų aliejus yra subtilaus skonio, turintis švelnų ir tyrą jaunų kokoso riešutų kvapą.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Tirpus šveicariškas daržovių sultinys. Be glitimo, be mielių, be laktozės.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite