Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Veganiška kreminė pievagrybių sriuba

    Kreminė, soti, veganiška sriuba su pievagrybiais ir rudaisiais Basmati ryžiais. Sušildantis pasirinkimas vakarienei. 

    Indredientai:

    2 valg. šaukštų ekologiško šalto spaudimo kokosų aliejaus AMRITA

    2 vidutinio dydžio morkų, smulkiai pjaustytų

    3 saliero stiebų, susmulkintų

    1 didelio rausvo svogūno, smulkiai pjaustyto

    2 skiltelės česnako, susmulkintos

    250 g pievagrybių, supjaustytų griežinėliais

    2 šaukštų miltų (naudokite jūsų mėgiamus pagal pasirinkimą), puikiai tiks ekologiški kokosų miltai AMRITA

    1/2 puodelio ekologiškų rudųjų Basmati ryžių AMRITA

    4 ½–5 puodelių daržovių sultinio

    1 arbatinio šaukštelio džiovintų raudonėlių

    1 valg. šaukšto šviežių čiobrelių

    druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį

    1 puodelio ekologiško kokosų pieno AMRITA 

    Partiekimui - paskrudintos duonelės. 

    Gamyba:

    1. Į didelį puodą įpilkite kokosų aliejaus ir pakaitinkite ant vidutinės ugnies. 

    2. Sudėkite morkas, salierus, svogūnus, česnakus ir grybus ir patroškinkite apie 8 minutes.

    3. Įberkite miltus ir gerai išmaišykite. Įpilkite ryžius, daržovių sultinį, džiovintus raudonėlius ir šviežius čiobrelius. Pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Viską užvirinkite, tada sumažinkite iki mažos ugnies.

    4. Troškinkite apie 50–60 minučių, maišydami maždaug kas 10 minučių, kol laukiniai ryžiai išvirs. Įpilkite kokosų pieno ir pavirkite dar 2–3 minutes, kad įkaistų. 

    5. Nukelkite nuo viryklės ir patiekite kartu su duona. Skanaus!

    --

    Receptas: jessicainthekitchen.com

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite