Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Veganiškas avinžirnių karis

    Greitai paruošiamas ir lengvas avinžirnių kario receptas puikus pasirinkimas lengviems pietums. Pagamintas iš avinžirnių ir kokosų pieno bei gardintas žolelėmis ir prieskoniais. 

    Jums reikės:

    1 šaukšto ekologiško šalto spaudimo kokosų aliejaus AMRITA

    1 susmulkinto jalapeno pipiro

    1 susmulkinto serrano pipiro (jei norisi papildomo aštrumo)

    1 susmulkinto vidutinio svogūno

    4 skiltelių susmulkinto česnako

    1 valgomojo šaukšto šviežio tarkuoto imbiero

    1 šaukšto kario miltelių

    1 valgomojo šaukšto paprikos

    2 šaukštų kario pastos

    1 skardinės ekologiško kokosų pieno AMRITA

    1,5 skardinės konservuotų avinžirnių arba gerai išvirtų ekologiškų avinžirnių AMRITA

    Druskos ir pipirų pagal skonį

    Pateikimui: virtų baltų Basmati ryžių, šviežios kapotos kalendros arba petražolės, laimo skiltelės, aštrių čili pipiriukų. 

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite didelę keptuvę arba wok ant vidutinės ugnies ir įpilkite 1 arbatinį šaukštelį aliejaus.

    2. Sudėkite paprikas ir svogūną, kepkite apie 5 minutes, kol suminkštės.

    3. Tada sudėkite česnaką ir imbierą. Virkite dar minutę maišydami, kol česnakas taps kvapnus.

    4. Įpilkite kario miltelių, paprikos, druskos ir pipirų pagal skonį. Sumaišykite.

    5. Įmaišykite kario pastą ir pavirkite apie minutę.

    6. Įpilkite kokosų pieno ir išmaišykite. Greitai užvirkite ir sumažinkite ugnį. Troškinkite 10 minučių kol kario padažas šiek tiek sutirštės.

    7. Suberkite avinžirnius ir pakepkite apie 5 minutes.

    8. Štai ir viskas! Šį avinžirnių karį patiekite ant paruoštų baltųjų Basmati ryžių. Lengvai apšlastykite šviežiomis laimo sultimis. Pabarstykite šviežiomis pjaustytomis kalendromis arba petražolėmis, žaliosios citrinos skiltelėmis, aštriais čili pipiriukais.

    --

    Receptas: chilipeppermadness.com

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite