Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis desertas gaminamas iš kokosų pieno, kremo ir kondensuoto kokosų skanėsto. Turtingo skonio ir purios tekstūros. Patiks visiems, mėgtantiems kokosinius skanėstus, taip pat ir mažiesiems!
Jums reikės:
1 puodelio baltųjų ryžių
1,5 stiklinės jums patinkančio augalinio pieno
1 skardinės (400 ml) kokosų pieno AMRITA
1 puodelio kondensuoto kokosų skanėsto AMRITA
0,3 puodelio kokosų kremo AMRITA
1 arbatinio šaukštelio ceilono cinamono AMRITA
0,3 puodelio razinų (neprivaloma)
0,5 puodelio kokosų drožlių AMRITA
Gaminimas:
1. Į didelį puodą sudėkite ryžius, augalinį ir kokosų pieną, pavirkite ant stiprios ugnies.
2. Kai mišinys pradės virti, uždėkite dangtį ir sumažinkite ugnį iki minimumo.
3. Virkite 14-16 minučių, retkarčiais pamaišydami, kol ryžiai visiškai išvirs.
4. Supilkite kondensuotą kokosų skanėstą ir kokosų kremą ir cinamoną. Gerai išmaišykite. Jei norite, pridėkite razinų.
5. Virkite ant silpnos ugnies, kol ryžiai sutirštės ir mišinys taps kreminis, apie 12 minučių.
6. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite kokosų drožles. Patiekite šiltą!
Išeiga: 4 porcijos.
--
Receptas: thenovicechefblog.com
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Malonaus kokosų aromato ir švelnaus skonio. Kreminės tekstūros. Skaninkite desertus, įvairius kepinius ar glotnučius. Be pridėtinio cukraus. Be GMO. Tinka veganams.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite