Trinta moliūgų ir kokosų pieno sriuba

    30 min.

    Jums reikės:

    LYDYTAS SVIESTAS GHI AMRITA

    1 svogūno 

    3 skiltelių česnako (Galima pakeisti Asafetida)

    500 g. moliūgo 

    200 g. bulvių

    400 ml. EKOLOGIŠKAS DARŽOVIŲ SULTINYS

    200 ml. EKOLOGIŠKAS KOKOSŲ GĖRIMAS AMRITA 17%

    Sezamų aliejaus  (patiekimui)

    EKOLOGIŠKOS GLIAUDYTOS MOLIŪGO SĖKLOS AMRITA (papuošimui) 

    Šviežio rozmarino (papuošimui)

    SMULKI HIMALAJŲ ROŽINĖ DRUSKA AMRITA (žiupsnelis)

    Gamyba:

    • Keptuvėje ištirpiname ghi sviestą, dedame susmulkintą svogūną ir kepame kelias minutes. 
    • Į keptuvę dedame smulkintą česnaką, kepame dar minutę.
    • Į keptuvę beriame nedideliais kubeliais smulkintus moliūgus ir bulves, kepame maišydami 5-7 minutes.
    • Į keptuvę supilame sultinį, užverdame, sumažiname ugnį, kad sultinys vos burbuliuotų, uždengiame ir verdame apie 30 minučių, kol bulvės ir moliūgas suminkštėja.
    • Sutriname sriubą.
    • Pilame kokosų pieną, išmaišome ir verdame dar kelias minutes. Beriama druską

    Patiekiame su sezamų aliejumi, moliūgo seklomis bei šviežiu rozmarinu

    Skanaus!

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite