Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Perdozavimas gali turėti vidurius laisvinantį poveikį.
Kas yra stevija?
Tai chrizanteminių šeimos augalas, kilęs šiaurės rytų Paragvajuje. Brazilijoje bei Paragvajuje stevija kaip maisto saldiklis jau naudojama šimtus metų. Dabar stevija jau yra auginama Pietų Amerikoje ir Azijoje. Taip pat yra populiari ir Japonijoje, kur sudaro net 40% cukraus pakaitalų rinkos. Azijoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje stevija naudojama ir kaip ingredientas daugelyje produktų, tame tarpe ir jogurtuose, leduose bei gėrimuose.
Laikymo sąlygos: laikyti sandarioje pakuotėje, vėsioje, sausoje vietoje.
Gamintojas: Domos Polska Sp. Z o.o., LenkijaSudėtis: maltodekstrinas; saldiklis: steviolio glikozidai iš stevijos (2,3%).
Maistinė vertė 100 g
Energinė vertė | 1662 kJ / 391 kcal |
Riebalų | 0 g |
- iš jų sočiųjų | 0 g |
Angliavandenių | 98 g |
- iš jų cukrūs | 0 g |
Baltymų | 0 g |
Druskos | 0.01 g |
Naudojimas: 1 arbatinis šaukštelis stevijos miltelių saldina kaip 3 arbatiniai šaukšteliai cukraus.
Ekologiški agavų milteliai yra sveikesnė alternatyva cukrui. Jų sudėtyje yra apie 90% fruktozės. Agavos milteliai yra saldesni už cukrų, jie lengvai tirpsta ir yra baltos spalvos.
Tai puikus natūralus saldiklis, turtingas kalio, skaidulų ir antioksidantų. Be GMO ir tinka veganams.
Eritritolis yra saldiklis panašios išvaizdos ir saldumo kaip cukrus, tačiau turintis nepalyginamai mažiau kalorijų.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite