Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

New
Ekologiški  liofilizuoti aliejinės kopūstpalmės vaisių milteliai BIO PLANET, 100 g

Ekologiški liofilizuoti ACAI vaisių milteliai BIO PLANET, 100 g

15,99 € su PVM

Ekologiškos miltelių pavidalo acai uogos yra labai vertingas mitybos priedas. Dėl naudojamo džiovinimo šalčiu metodo produkte išsaugomos visos maistinės medžiagos.

Prekė įdėta į krepšelį.

Prekės kodas: BP-ACAI-100

Sertifikatai:

PL-EKO-02
Non EU Agriculture
Galiojimo data: 2024-12-31

Apie prekę

ACAI uogų milteliuose gausu organizmui naudingų medžiagų ir antioksidantų. Turi daug skaidulinių medžiagų, vitamino E, kalio, kalcio ir magnio, yra geležies šaltinis. Be pridėtinio cukraus, sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.

Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Daugiau apie ACAI uogų miltelius

Acai milteliai gaunami iš Acai uogų – vaisių, kilusių iš Amazonės atogrąžų miškų Pietų Amerikoje. Jie išpopuliarėjo kaip supermaistas dėl galimos naudos sveikatai. Štai keletas privalumų, susijusių su Acai milteliais:

Gausu antioksidantų. Yra žinoma, kad Acai uogose gausu antioksidantų, tokių kaip antocianinai, kurie padeda apsaugoti organizmą nuo žalingų laisvųjų radikalų daromos žalos. Antioksidantai atlieka gyvybiškai svarbų vaidmenį mažinant oksidacinį stresą ir uždegimus, kurie yra susiję su įvairiomis lėtinėmis ligomis.

Širdies veikla. Acai milteliai gali prisidėti prie širdies veiklos, nes juose yra daug širdžiai naudingų riebalų, tokių kaip omega-3, omega-6 ir mononesočiųjų riebalų rūgščių. Manoma, kad šie riebalai gali padėti sumažinti cholesterolio kiekį, kraujospūdį ir gerinti bendrą širdies ir kraujagyslių veiklą.

Teigiama įtaka imuninei sistemai. Acai milteliuose yra būtinų maistinių medžiagų, tokių kaip vitaminas C, vitaminas A ir cinkas, kurie, kaip žinoma, palaiko imuninės sistemos veiklą. Šios maistinės medžiagos gali padėti sustiprinti natūralią organizmo apsaugą.

Galima teigiama įtaka protinei veiklai. Acai milteliuose esantys antioksidantai buvo siejami su galima pažinimo nauda. Manoma, kad jie gali padėti apsaugoti smegenų ląsteles nuo oksidacinės pažaidos ir uždegimo, galimai skatinti geresnę smegenų veiklą.

Gali suteikti energijos ir padėti virškinimui: Acai milteliai yra turtingas angliavandenių, sveikųjų riebalų ir skaidulų šaltinis. Šios maistinės medžiagos gali užtikrinti ilgalaikį energijos išsiskyrimą ir palaikyti sveiką virškinimą, skatinti sotumo jausmą ir padėti valdyti svorį.

Nauda odai. Acai milteliai dažnai naudojami odos priežiūros produktuose dėl didelio antioksidantų kiekio ir galimų priešuždegiminių savybių. Tai gali padėti apsaugoti odą nuo laisvųjų radikalų daromos žalos ir skatinti sveiką veido spalvą.

Senėjimą stabdančios savybės. Acai milteliuose esantys antioksidantai ir fitochemikalai siejami su senėjimą stabdančiu poveikiu. Jie gali padėti sumažinti raukšlių atsiradimą, pagerinti odos elastingumą ir skatinti jaunatvišką išvaizdą.

Svarbu. Šis aprašymas yra informacinio pobūdžio ir neturėtų būti interpretuojamas kaip sveikatinimo rekomendacijos. Svarbu pažymėti, kad nors acai milteliai gali turėti naudos, jie turėtų būti vartojami kaip subalansuotos mitybos ir sveiko gyvenimo būdo dalis. Visada patartina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu arba mitybos specialistu prieš atliekant reikšmingus dietos pakeitimus arba įtraukiant naujus papildus.

Laikymo sąlygos: atidarius laikyti sandarioje pakuotėje, sausoje, vėsioje vietoje.

Gamintojas: BIO PLANET, Lenkija
Kilmės šalis: ne ES

Sudėtis

Sudedamosios dalys: ekologiškos acai uogos, liofilizuotos, miltelių pavidalo, 100%.

Maistinė vertė

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 2337 kJ, 567 Kcal
Riebalų 49 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g
Angliavandenių 8.6 g
 - iš kurių cukrų 0.9 g
Skaidulinių medžiagų 26 g
Baltymų 9.7 g
Druskos 0.09 g

Naudojimas

Vartojimas: apie 5 g per dieną (mažas arbatinis šaukštelis). Rekomenduojame kaip priedą prie kokteilių, sulčių, jogurtų ir kitų desertų.

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.

Užsiregistruokite arba Prisijunkite

Parašyti atsiliepimą

Ekologiški liofilizuoti ACAI vaisių milteliai BIO PLANET, 100 g

Ekologiški liofilizuoti ACAI vaisių milteliai BIO PLANET, 100 g

Ekologiškos miltelių pavidalo acai uogos yra labai vertingas mitybos priedas. Dėl naudojamo džiovinimo šalčiu metodo produkte išsaugomos visos maistinės medžiagos.