Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Bolivinė balanda (kynva) yra geras baltymų šaltinis, turintis visas devynias nepakeičiamas aminorūgštis, todėl yra visavertis baltymų šaltinis. Kynvoje taip pat gausu maistinių skaidulų, vitaminų ir mineralų.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Ekologiški ingredientai; Daug skaidulų; Be pridėtinio baltojo cukraus;
Ekologiški viso grūdo grikių miltai.
Ekologiški avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Ekologiškos goji uogos dėl savo naudingųjų maistinių savybių yra laikomos supermaistu. Jose gausu mineralų bei vitaminų. Dažniausiai goji uogos valgomos vienos kaip maistingas užkandis, taip pat galima dėti į sausus pusryčius, jogurtą, varškę.
Makadamijų riešutai – pasižymi ypatingu grietinėlės poskoniu, yra itin traškūs ir labai gardūs.
Ekologiškos moliūgų sėklos – skanus užkandis kasdienėje mityboje. Sėklos puikiai tinka kasdieniniam gaminimui, dėti į salotas, sriubas ar barstyti ant desertų.
Viso grūdo, aromatingi, išskirtinio skonio juodieji ryžiai.
Ekologiška raudonoji kynva taip pat žinoma kaip quinoa. Jis sėkmingai pakeičia tradicines kruopas ar makaronus. Puikiai tinka kaip sriubų ingredientas ir priedas prie daržovių, padažų, kepinių ir desertų.
Linų sėmenys yra mažos, rudos arba auksinės spalvos sėklos, išgautos iš linų augalo. Pastaraisiais metais linų sėmenys stipriai išpopuliarėjo dėl savo naudingųjų savybių, naudos sveikatai ir universalaus naudojimo kulinarijoje.
Ekologiški kedro riešutai yra lengvo, subtilaus skonio. Turi daug vertingų maistinių medžiagų.
Ekologiškas kokosų pienas arba kitaip vadinamas kokosų gėrimas yra puiki veganiška alternatyva įprastam pienui. Tinka Azijos šalių virtuvių patiekalams, tortams, ledams, kokteiliams, padažams, troškiniams.
Ekologiški konservuoti saldieji kukurūzai be jokių nereikalingų priedų - tik vanduo ir jūros druska. Natūraliai saldūs.
Ekologiškas pūstas bolivinių balandų (kynva) sėklas skanu valgyti vienas, berti į sausus pusryčius, desertus, jogurtą ar salotas.
Džiovintomis šilkmedžio uogomis galima mėgautis kaip užkandžiu, dėti į dribsnius, jogurtą ar mišinį, naudoti įvairiuose receptuose. Jos yra universalus ir maistingas subalansuotos mitybos priedas.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Šie tagliatelle tipo makaronai puikiai dera su įvairiais padažais.
Kokosų pienas gėrimui 3,8% riebumo, kad būtų visapusiškas skanumas.
vegan be laktozės ir be glitimo kokoso pagrindu ekologiškas gaminys kulinarijai
Ekologiški avižų dribsniai be glitimo. Avižos yra lengvo, švelnaus skonio, suteikia sotumo jausmą. Puikiai tinka košei, sausiems pusryčiams, maltiniams, paplotėliams. Turi daug skaidulinių medžiagų. Mažai cukrų.
Miežinėse kruopose gausu angliavandenių, ir mineralinių medžiagų - magnio, fosforo, kalio, kalcio. Mokslininkai ištyrę jų savybes nustatė, kad juose yra beveik visų biologiškai aktyvių, maistinių medžiagų, kurių reikia žmogaus organizmui.