Ekologiškas kokosų gėrimas puikiai papildo rytietišką virtuvę
Sveikas ir skanus užkandis visai šeimai
Ekologiškų ankštinių pupelių mišinys yra nepamainomas verdant sriubas.
Dilgėlė – unikalus augalas, padedantis gerinti kraujotakos sistemą, stiprinti imunitetą, gydyti anemiją, kraujo cukraus lygio pakitimus ir virškinimo sutrikimus.
Ekologiški žalieji žirniai yra itin maistingi bei dažnai naudojami tradiciniams patiekalams, tokiems kaip žirnių sriubai arba žirnių ir spirgučių užkandžiui, gaminti.
Bioherba BIO Margainių sėklų miltai – tai natūralus maisto papildas, pagamintas iš 100% ekologiškų margainių sėklų, kurios džiovinamos saulėje ir sumalamos akmens malūnuose.
Bioherba margainio aliejus – natūralus būdas stiprinti kepenis ir gerinti organizmo savijautą!
Kmynai turi daugybę naudingų medžiagų ir yra labai maistingi.
Nuostabus Sweetgrass & Cedar kvapas užpildys jūsų namus.
Šio maisto papildo "Immuno" sudėtyje esantys širdžialapės drabsnės (Tinospora Cordifolia) stiebai gali padėti palaikyti natūralią organizmo apsaugą.
Putojantis natūralių ingredientų veido prausiklis, skirtas į spuogus linkusiai odai.
RIBAL SOUL – indiški baltojo kopalo kvapo smilkalai.
Ekologiškas rafinuotas bekvapis kokosų aliejus AMRITA.
Šie žaliųjų bananų miltai pagaminti iš termiškai neapdorotų bananų. Švelnaus, riešutus primenančio skonio.
Subtilus glicerininis muilas, 100% natūralus, be dirbtinių priedų su aktyvuota anglimi.
Džiovintų mangų Amchur milteliai - gaminami iš žalio mango, yra vaisinio, saldžiarūgščio skonio su kamparo ir sakų natomis.
„Lebensbaum“ ekologiška malta saldžioji paprika – vaisinis saldumas su trupučiu pikantiško skonio. Puikiai tinka gardinti daržovių, paukštienos patiekalus, troškinius, sriubas, padažus.
Šie makaronai puikiai tinka su mėsos patiekalais.
Raudonosios pupelės - puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis.
Ekologiška raudonoji kynva taip pat žinoma kaip quinoa. Jis sėkmingai pakeičia tradicines kruopas ar makaronus. Puikiai tinka kaip sriubų ingredientas ir priedas prie daržovių, padažų, kepinių ir desertų.
Ekologiškos japoninės pupuolės (adzuki) - puikus skaidulų ir augalinių baltymų šaltinis.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Ekologiški avinžirniai - tai sotus maisto produktas. Turi daug augalinių baltymų bei skaidulinių medžiagų. Tinka dėti į troškinius, salotas bei sriubas.
Ciberžolė yra pagrindinis daugelio tradicinių patiekalų ingredientas, ypač Indijos virtuvėje, taip pat naudojamas arbatoms, lattei ir kitiems gėrimams gardinti. Švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.