Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Kerobo milteliai – tai natūralus produktas, gaunamas iš kerobo ankšties, kurią galima rasti Viduržemio jūros regione. Šie milteliai jau seniai yra žinomi dėl savo naudos sveikatai ir plačiai naudojami įvairiuose kulinariniuose receptuose. Kerobo milteliai yra puiki alternatyva kakavai ir dažnai rekomenduojami žmonėms, kurie nori sumažinti kofeino ar cukraus vartojimą.
Kerobo miltelių nauda:
Mažai kalorijų ir be kofeino
Kerobo milteliai yra natūraliai mažai kalorijų turintys, todėl tai puikus pasirinkimas, jei siekiate kontroliuoti savo svorį. Be to, kerobo milteliai neapima kofeino, todėl puikiai tinka tiems, kurie nori vengti jo, tačiau mėgsta šiltus gėrimus, tokius kaip kakava.
Gausu skaidulų
Kerobo milteliai turi daug skaidulų, kurios yra svarbios virškinimo sveikatai. Jos padeda palaikyti normalią žarnyno funkciją ir gali prisidėti prie sotumo jausmo, todėl gali būti naudinga svorio valdymui.
Antioksidantai ir vitaminai
Kerobo milteliai yra puikus antioksidantų šaltinis, kurie padeda kovoti su laisvaisiais radikalais organizme, mažindami oksidacinį stresą ir uždegimus. Be to, juose yra kalcio, geležies ir vitaminų, kurie palaiko bendrą sveikatą.
Be glitimo
Kerobo milteliai natūraliai neturi glitimo, todėl jie yra puikus pasirinkimas žmonėms, turintiems celiakiją arba laikantiems gluteno neturinčią dietą.
Kaip naudoti kerobo miltelius?
Kerobo milteliai gali būti naudojami įvairiais būdais tiek gėrimams, tiek patiekalams. Štai keli populiarūs naudojimo būdai:
Kerobo gėrimas
Vienas populiariausių būdų naudoti kerobo miltelius – pasigaminti šiltą gėrimą, panašų į kakavą. Tam tereikia sumaišyti kerobo miltelius su karštu pienu ar augaliniu pienu ir pasaldinti pagal skonį.
Desertai ir kepiniai
Kerobo milteliai puikiai tinka įvairiems desertams ir kepiniams. Galite juos pridėti į pyragus, sausainius, pudingus ar blynus, kad suteiktumėte švelnų, saldų skonį.
Smoothie ir kokteiliai
Kerobo milteliai taip pat puikiai tinka įtraukti į kokteilius. Tai suteikia gėrimui papildomos naudos ir skanumo, be to, prideda natūralaus saldumo.
Saldinimas ir prieskoniai
Kerobo milteliai gali būti naudojami kaip natūralus saldiklis įvairiems patiekalams, nuo vaisių salotų iki košių ir jogurtų.
Išvada:
Kerobo milteliai yra puikus natūralus ingredientas, kuris ne tik suteikia puikų skonį, bet ir pasižymi daugybe naudingų savybių sveikatai. Jie yra maži kalorijų, be kofeino, gausūs skaidulų ir antioksidantų, todėl juos verta įtraukti į savo kasdienę mitybą. Kerobo milteliai puikiai tinka tiek gėrimams, tiek kepiniams, todėl jie gali tapti jūsų virtuvės nauju mėgstamu ingredientu.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Kerobo (arba saldžiosios ceratonijos, saldžiavaisio pupmedžio) milteliai - puiki alternatyva žmonėms, nevartojantiems kavos, kakavos ir šokolado, nes ceratonijose nėra stimuliuojančių medžiagų – kofeino ir teobromino, kurių yra kavos ir kakavos pupelėse. Taip pat kerobo produktai turi mažiau kalorijų bei riebalų nei šokoladas.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite