Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tikrai labai gardūs ir kiek neįprasti kotletukai.
Jums reikės:
1 ½ brokolio galvutės;
40g anakardžių;
30gr saulėgrąžų;
1 v.š. krakmolo;
1 v.š. maltų džiūvėsėlių;
1 v.š. sojų padažo,
aliejaus kepimui.
Gaminimas:
Saulėgrąžas pakepinkite. Brokolio žiedynėlius apvirkite vandenyje ~8 min. Likus virti 2 min., sudėkite anakardžius. Tada nupilkite vandenį ir viską sutrinkitei blenderiu. Sudėkite likusius produktus, išmaišykite. Iš gautos masės formuokite kotletukus ir apkepkite įkaitintame aliejuje po 3 min. iš kiekvienos pusės.
Skanaus!
Šis ypatingas padažas pagamintas pagal tradicinį japonišką receptą, naudojant sojos pupeles, kurios laikomos kedro statinaitėse dvi vasaras. Keli lašai šio pikantiško ir turtingo skoniu padažo praturtins patiekalo skonį.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Skanu daigintos arba pakepintos! Saulėgrąžų sėklos yra populiarus užkandis bei įvairių kulinarinių patiekalų ingredientas.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite