Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
2 šaukštų citrinos sulčių
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų smulkintų šviežių petražolių
1 šaukšto garstyčių padažo
1 šaukšto medaus
1 arbatinio šaukštelio česnako miltelių
½ arbatinio šaukštelio druskos
½ arbatinio šaukštelio maltų pipirų
8 puodelių susmulkintų žalių kopūstų lapų
Gaminimas:
Dideliame dubenyje suplakite citrinos sultis, aliejų, petražoles, garstyčių padažą, medų, česnako miltelius, druską ir pipirus.
Sudėkite kopūstą. Permaišykite, kad kopūsto gabalėliai pilnai pasidengtų mišiniu. Leiskite pastovėti 10 minučių. Permaišykite dar kartą.
Salotas galite patiekti arba iš karto, arba pirmiausiai palaikę jas šaldytuve (vieną valandą).
Išeiga: 4 porcijos.
Receptas: eatingwell.com
https://www.eatingwell.com/recipe/7935110/simple-cabbage-salad/
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
2 pakuočių rinkinys po 150g. Džiovinti česnakų milteliai suteikia valgiams kvapnų aromata ir puikiai pakeičia šviežią česnaką.
Švelnaus skonio. Šalto spaudimo ypač tyras ekologiškas alyvuogių aliejus kasdieniniam gaminimui. Superior kategorijos alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių tik mechaninėmis priemonėmis.
Stipraus skonio. Šalto spaudimo ypač tyras ekologiškas alyvuogių aliejus kasdieniniam gaminimui. Superior kategorijos alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių tik mechaninėmis priemonėmis.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite