Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
170 g makaronų (kokius mėgstate)
1 šaukštas raudonųjų slyvų pagardo UME,
žiupsnelis cukraus AMRITA,
žiupsnelis druskos AMRITA,
1 šaukštas kepimui tinkamo aliejaus (saulėgrąžų CLEARSPRING) arba lydyto sviesto Ghi KHANUM,
1/2 indelio (200 g) smulkintų pomidorų SUMA,
1/2 šaukštelio maltos kalendros SUMA,
1/2 šaukštelio garstyčių sėklų SUMA,
1/4 šaukštelio prieskonių mišinio Garam Masal SUMA,
1/4 šaukštelio malto kumino SUMA,
1/4 šaukštelio asafetidos SUMA (mėgstantiems česnaką),
susmulkintų mėgstamų ar turimų daržovių (saliero stiebų, paprikų, brokolių, cukinijos, moliūgo, šparagų, morkų, kt.)
Prieskoniai pabaigai į daržoves (švieži ar džiovinti): bazilikas SUMA ir raudonėlis.
Gaminimas:
Į verdantį vandenį (su druska ir cukrumi pagal skonį bei raudonuoju slyvų pagardu) sudėkite makaronus ir virkite juos kaip nurodyta ant pakelio. Išvirusius nusunkite.
Kol verdate makaronus, galite pradėti ruošti daržoves. Keptuvėje įkaitinkite aliejų arba Ghi. Jame trumpai apkepinkite visus birius prieskonius ir tuomet sudėkite susmulkintas daržoves (tinka beveik viskas, ką turite šaldytuve :)). Šiek tiek pakepinkite daržoves. Tada įpilkite apie pusę indelio smulkintų pomidorų. Viską išmaišykite, įbarstykite džiovinto baziliko ir raudonėlio (P.S. idealu, jei turite jų šviežių, tačiau šviežius susmulkintus berkite tik jau pagaminus patiekalą, kai jis nukeltas nuo ugnies). Dar patroškinkite, kol suminkštėja daržovės. Sukratykite nusunktus makaronus. Viską sumaišykite ir patiekite lėkštėse. Ant viršaus galite užtarkuoti lydyto sūrio bei pabarstyti smulkintais šviežio baziliko lapeliais.
Išeiga: 2 porcijos
Skanaus!
Japoniškas raudonųjų Ume slyvų padažas. Pikantiškas acto pakaitalas. Sūriai rūgštaus charakteringo skonio.
Juodosios garstyčios yra aštraus, kiek aitraus skonio, tik ne tokio aštraus kaip čili pipirai, kvepia krienais, kaitintos suteikia maistui riešutų aromatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite