NEMOKAMAS PRISTATYMAS su kodu ''MAY22'' perkant už 30 Eur ir daugiau!
Perila - prieskonis, dar vadinamas purpurine mėta, laukiniu margeniu arba Japoniniu baziliku (http://en.wikipedia.org/wiki/Perilla).
Padažo pagrindas sūryme marinuotų Ume slyvų sultys (http://en.wikipedia.org/wiki/Umeboshi).
Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.
Ume slyvos (83%), jūros druska, raudonųjų perilų (shiso) lapai.
Maistinė vertė 100 ml
Energinė vertė | 44 kJ/10 kcal |
Riebalų | <0.1 g |
- iš kurių sočiųjų | <0.1 g |
Angliavandenių | 1.8 g |
- iš kurių cukrų | 0.7 g |
Baltymų | 0.7 g |
Druskos | 21.2 g |
Naudojamas salotoms, virtų daržovių, tofu patiekalams gardinti. Tinka pilti į mirkalus ir užtepus. Kai naudojate šį padažą į patiekalą dėkite mažiau druskos arba jos visai nedėkite.
Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Natūrali kvapioji medžiaga. Saugoti nuo vaikų.
Aspall organinis sidro actas gaminamas Aspall parapijoje Safolke, naudojant procesą, kuris yra vienintelis toks pasaulyje. Fermentuotas iš specialiu klasikinių kulinarinių atrinktu obuolių ir šviežiai spaustų obuolių sulčių mišinio. Šis produktas yra veganiškas.
Raudonas vyno actas turi svaiginantį aromatą. Šis produktas yra veganiškas.
Tinka tepti ant duonos ar trapučių, gardinti ledus, kokteilius, kepinius. Be pridėto palmių aliejaus ir druskos. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams.Aliejus atsiskiria natūraliai, prieš naudodami išmaišykite.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai.
Užsiregistruokite arba Prisijunkite