Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Apkeptos saldžiosios bulvės
Šio greitai paruošiamo saldžiųjų bulvių recepto paslaptis – visiems gerai žinomi prieskoniai. Išties jums teprireiks alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Ar gali būti paprasčiau?
Jums reikės:
½ kilogramo saldžiųjų bulvių
1 ½ arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
¼ arbatinio šaukštelio druskos
⅛ arbatinio šaukštelio maltų pipirų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 ° C. Didelę kepimo skardą išklokite folija; lengvai padenkite aliejumi. Atidėkite į šalį.
2. Neluptas nuplautas saldžiąsias bulves supjaustykite 2-3 cm dydžio kubeliais.
3. Suberkite saldžiąsias bulves į didelį dubenį su aliejumi, druska ir pipirais. Permaišykite, kad saldžiosios bulvės pilnai pasidengtų prieskoniais. Išdėliokite saldžiąsias bulves vienu sluoksniu ant paruoštos kepimo skardos.
4. Skrudinkite 20 minučių arba tol, kol saldžiųjų bulvių išorinė dalis švelniai paruduos ir apskrus, o vidus suminkštės. Vieną kartą apverskite.
Išeiga: 4 porcijos.
Receptas: eatingwell.com
https://www.eatingwell.com/recipe/268936/roasted-sweet-potatoes/
Šio greitai paruošiamo saldžiųjų bulvių recepto paslaptis – visiems gerai žinomi prieskoniai. Išties jums teprireiks alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų. Ar gali būti paprasčiau?
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Juodieji pipirai – pats populiariausias ir žinomiausias prieskonis pasaulyje, dar vadinamas „prieskonių karaliumi“.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Švelnaus skonio. Šalto spaudimo ypač tyras ekologiškas alyvuogių aliejus kasdieniniam gaminimui. Superior kategorijos alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių tik mechaninėmis priemonėmis.
Stipraus skonio. Šalto spaudimo ypač tyras ekologiškas alyvuogių aliejus kasdieniniam gaminimui. Superior kategorijos alyvuogių aliejus gaunamas tiesiogiai iš alyvuogių tik mechaninėmis priemonėmis.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite